Wat kan Consolid voor uw bedrijf doen?

Of u nu op zoek bent naar een machinist of een monteur, wij verbinden u met de juiste vakmensen. Als het grootste uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid, zetten we dagelijks zo’n 7.000 mensen aan het werk, onderverdeeld in zes werkgebieden. Elk werkgebied met eigen specialisten uiteraard, volledig op de hoogte. Ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Op zoek naar specialistische oplossingen op het vlak van HR? Die vindt u op de pagina HR Solutions.

Uitzenden


Is een van uw medewerkers ziek? Of heeft u gewoon even extra mankracht nodig? We beschikken over een groot bestand aan flexibele vakmensen. Mensen op allerlei niveaus, die we snel naar uw bedrijf uit kunnen zenden. Klaar om aan de slag te gaan.

Werven, selecteren en opleiden

Wilt u een specifieke doelgroep aanspreken? Of bent u op zoek naar goed opgeleide vakmensen? Wij werven, selecteren en leiden deze mensen op. Op die manier haalt u precies de mensen in huis die de kennis en kwaliteit hebben die u zoekt.

Detacheren


Heeft u voor een langere tijd vakmensen nodig? Mensen die zich echt aan uw bedrijf willen binden? Bepaal samen met ons welke expertise en persoonlijkheid bij uw team passen. Die afspraken leggen we vast, om u vervolgens de perfecte match aan te bieden.

Poolmanagement

Inmiddels hebben we zeer ruime ervaring met poolmanagement. We zijn specialist in het leveren van flexibiliteit vanuit grote pools met direct inzetbare vakmensen, de zogenaamde flexpool, op iedere termijn. Zo kunnen we snel schakelen.

Adviseren en ondersteunen

Wanneer hebben uw medewerkers loopbaanbegeleiding nodig? Wat is het moment om een reïntegratietraject in te zetten? Wij adviseren en ondersteunen u bij al deze vraagstukken. Ook als er sprake is van (langdurige) ziekte of ontslag, kunt u op ons rekenen.

Interesse?

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@consolid.nl en wij bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.