WAT KAN CONSOLID VOOR UW BEDRIJF DOEN?

Wij willen dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Privé en professioneel. Jong, oud, ervaren of aan het begin van hun carrière; iedereen moet het werk kunnen doen dat bij hem of haar past. Waar dat (nog) niet het geval is, daar springen wij bij. Door ze te begeleiden, te coachen en op te leiden in het vak waarin ze kunnen uitblinken, en waarin ze zichzelf én gelukkig zijn. Want die mensen zijn onmisbaar voor een bedrijf. Voor úw bedrijf..


Met Consolid kiest u voor menselijk zaakwaarnemerschap en hebt u altijd de beschikking over flexibel inzetbare krachten. Want soms zijn extra handen voor langere of kortere tijd nodig. Voor de juiste balans ondersteunen we ook bij werkaanbod en -capaciteit, met onze eigen digitale tools en software. De Consolid Academy leidt flexkrachten en uw vaste personeel op, of schoolt ze bij met branche-erkende opleidingen. En hebt u een vacature? Consolid werft en selecteert de beste kandidaten. Bovendien kunnen we uw bedrijf volledig ondersteunen bij sociale ambities en verplichtingen zoals MVO en SROI.

Consolid is dé strategisch partner als het gaat om duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en mobiliteit van uw vaste medewerkers en flexkrachten. Daarmee brengen we de juiste mensen op de juiste plek, óók wanneer situaties veranderen. Zo zijn we allemaal klaar voor vandaag én morgen. 

Lees over onze serviceconcepten en neem contact op met ons salesteam. Zij staan voor u klaar, net als de koffie.

Contact met ons Sales team

Flexpoolmanagement

Flexpoolmanagement

Altijd de beschikking over ons flexibel inzetbaar flexpersoneel

Consolid stelt flexkrachten flexibel beschikbaar aan haar opdrachtgevers. Jong, oud en daartussenin. Net beginnend, met ervaring of juist na een jarenlange carrière. Wij optimaliseren de organisatie van uw flexibele schil. Ad hoc of op de langere termijn. Onze flexkrachten hebben bij ons de zekerheid van een arbeidsovereenkomst met een gegarandeerd aantal uren.

Daarnaast krijgen zij alle gewenste aandacht en begeleiding waardoor zij gemotiveerd en ‘fit for the job’ zijn. Dit zorgt voor optimale inzetbaarheid van onze mensen. Voor u betekent dit maximale flexibiliteit en continuïteit.

 

Consolid Academy

Altijd duurzaam inzetbare flexkrachten en
medewerkers door opleiding en ontwikkeling

Consolid Academy is ons unieke opleidingsinstituut waar wij flexkrachten en medewerkers van uw bedrijf opleiden, nascholen en omscholen. Met branche erkende vakopleidingen leiden wij flexkrachten en medewerkers op tot gecertificeerde vakmensen. Wettelijk verplichte nascholing modules hebben wij volledig in eigen beheer. Onze specialiteit is het ontwikkelen en verzorgen van op maat incompany workshops. Goed geschoold personeel is productiever, breder inzetbaar en levert hierdoor een bijdrage aan een beter rendement voor uw bedrijf. Met ons complete opleidingsprogramma hebt u altijd up-to-date flexkrachten en medewerkers, die duurzaam inzetbaar en klaar voor de toekomst zijn. 

Meer informatie, klik hier.

Recruitment Proces Outsourcing

Consolid RPO

Complete of gedeeltelijke uitbesteding van uw recruitmentproces

De juiste mensen op de juiste plek, dat is wat elk bedrijf tot een succes maakt. Naast het leveren van flexkrachten, werft en selecteert Consolid ook de beste kandidaten voor een vacature bij uw bedrijf. Dit recruitmentproces kunnen we gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Een wervingscampagne, werving & selectie, onboarding, het optimaliseren van de candidate journey en het beschikbaar stellen van experts in uw organisatie. Van werving voor een specifieke vacature tot aan een compleet recruitment project.
Onze recruitmentoplossingen bieden uw bedrijf de beste kandidaten, schaalbare capaciteit en een versterking van uw employer branding.

Meer informatie, klik hier.

Workfource planning

Workforce Planning 

Planning voor de juiste balans tussen capaciteit en werkaanbod

Consolid ondersteunt en adviseert bij het voorspellen en het dynamisch invullen van uw planningsvraagstuk. Van detachering van onze planningsexperts tot aan outsourcing van uw capaciteitsmanagement.
Met innovatieve softwareoplossingen zorgen wij voor de optimale match tussen uw werkaanbod en de beschikbaarheid van medewerkers. De inzet van slimme technologie combineren wij met zaakwaarnemerschap, onze mensgerichte en persoonlijke aanpak. Dit leidt tot gemotiveerde en productieve medewerkers die bijdragen aan een verbetering van uw operationele flexibiliteit. Werkgeluk dus, voor u én voor onze flexkrachten.

Social Impact ServicesOndersteuning bij sociaal ondernemen

Consolid ondersteunt uw bedrijf bij uw sociale ambities en verplichtingen. Zoals het voldoen aan uw Social Return On Investment (SROI) verplichting, het realiseren van sociale en MVO-ambities en het behalen van MVO-validatie zoals een keurmerk. Maar ook bij het opstellen van een sociaal jaarverslag. In het complexe woud van regels en richtlijnen helpen wij structuur aan te brengen. Met onze zelfontwikkelde Social Impact Scan identificeren wij flexkrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aanvullend werven wij doelgroepgericht en detacheren deze flexkrachten bij u.

Met Social Impact Services zorgen wij voor een maximaal rendement bij het behalen van uw SROI-verplichting en MVO-doelstelling.

Employability as a Service

Bevorder de duurzame inzetbaarheid en mobiliteit
van uw flexkrachten en medewerkers

Consolid biedt met een zelfontwikkeld online platform bewustwording en beweging bij medewerkers die, nu of in de toekomst, een andere baan zoeken binnen uw organisatie of daarbuiten.

Als het gaat om duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en mobiliteit bij de medewerkers van uw bedrijf, dan is Consolid dé strategisch partner.

De talenten en kwaliteiten van uw medewerkers worden beter benut wat kan leiden tot positief effect op ziekteverzuim.
Employability as a Service creëert een wendbare organisatie waarin uw medewerkers in beweging komen én blijven.

Contact met ons team

Wilt u meer informatie? Of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met hét Sales team van Consolid. Zij staan voor u klaar! Net als de koffie.

Neem contact op met ons Sales team