Dit zijn onze diensten

Bij Consolid werken we met flexibele vakmensen. Dat doen we op verschillende manieren. We hebben deze verschillende vormen van onze dienstverlening daarom even op een rijtje gezet. Heeft u iets anders in gedachten? Bel of mail ons voor een oplossing op maat. Zo nemen wij bijvoorbeeld met gemak uw gehele chauffeursplanning voor onze rekening of zetten we mentorchauffeurs in om de minder ervaren chauffeurs optimaal te begeleiden.

Uitzenden

Is een van uw medewerkers ziek? Of heeft u gewoon even extra mankracht nodig? We beschikken over een groot bestand aan flexibele vakmensen. Mensen op allerlei niveaus, die we snel naar uw bedrijf uit kunnen zenden. Klaar om aan de slag te gaan.

Werven, selecteren en opleiden

Wilt u een specifieke doelgroep aanspreken? Of bent u op zoek naar goed opgeleide vakmensen? Wij werven, selecteren en leiden deze mensen op. Op die manier haalt u precies de mensen in huis die de kennis en kwaliteit hebben die u zoekt.

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd vakmensen nodig? Mensen die zich echt aan uw bedrijf willen binden? Bepaal samen met ons welke expertise en persoonlijkheid bij uw team passen. Die afspraken leggen we vast, om u vervolgens de perfecte match aan te bieden.

Poolmanagement

Inmiddels hebben we zeer ruime ervaring met poolmanagement. We zijn specialist in het leveren van flexibiliteit vanuit grote pools met direct inzetbare vakmensen, de zogenaamde flexpool, op iedere termijn. Zo kunnen we snel schakelen.

Adviseren en ondersteunen

Wanneer hebben uw medewerkers loopbaanbegeleiding nodig? Wat is het moment om een reïntegratietraject in te zetten? Wij adviseren en ondersteunen u bij al deze vraagstukken. Ook als er sprake is van (langdurige) ziekte of ontslag, kunt u op ons rekenen.