Consolid Home Delivery

Wanneer het jou uitkomt, volgens jouw beschikbaarheid, lekker op de fiets of in de auto met een muziekje aan al cruisend je geld verdienen. Klinkt goed toch?

Boodschappenbezorger

Op weg met jouw "eigen" bakwagen, een lekker muziekje op en de vrijheid om zonder "baas" aan de slag te zijn. Natuurlijk kom jij op tijd bij je eerste klant en ook bij de tweede, derde en de rest van jouw klanten. Je bent hartstikke fit, dus het kost je helemaal geen moeite om de boodschappen naar 3 hoog te tillen naar Oma Riet. En blij dat ze is! En jij dus ook... :-)

Fietskoerier

Op weg met jouw "eigen" elektrische fiets, lekker buiten, werkend in de grote stad en je helpt ook het milieu te sparen. Het zijn kleine pakketjes dus je hoeft jezelf geen breuk te sjouwen. Je bent een bikkel want je kan tegen weer en wind, maar jij ziet ook als eerste de zon weer schijnen!

Het verdient lekker, dus die vakantie naar Ibiza, dat avondje uit of die mooie, grote televisie spaar je zo bij elkaar. Met leuk werk en een glimlach! Past wel bij jou? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

SOLLICITEER SNEL EN EASY!

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 020 5861128.

BEZORGER VOOR JUMBO

Je kunt aan de slag voor Jumbo als boodschappenbezorger. Hallo Jumbo! Je verdient een mooi salaris: € 12,81 bruto p/u (v.a. 22 jr) en na 13 weken krijg je al opslag!

Je krijgt ook nog eens extra toeslagen, reiskostenvergoeding en bouwt vakantiedagen en vakantiegeld op.

BEKIJK ONZE VACATURES

BEZORGER VOOR AH

Je kunt aan de slag voor Albert Heijn als boodschappenbezorger. Dat wil jij toch ook? Je verdient een mooi salaris: € 12,81 bruto p/u (v.a. 22 jr) en na 13 weken krijg je al opslag!

Je krijgt ook nog eens extra toeslagen, reiskostenvergoeding en bouwt vakantiedagen en vakantiegeld op.

BEKIJK ONZE VACATURES