Wij zoeken beveiligers

Voor NVD Beveiligingsgroep zijn wij op zoek naar beveiligers, met als standplaats Haarlem. Je gaat aan de slag bij de oudste, zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. NVD bestaat namelijk al sinds 1909!

Inmiddels behoort NVD tot de top-4 marktspelers in Nederland. Met de continuïteit van een grote organisatie en de flexibiliteit van een kleine organisatie. Met oog voor de medewerker bedienen zij hun klanten met een persoonlijk tintje. Zo laten zij de medewerkers bijvoorbeeld beslissen over het uniform. Zij moeten het tenslotte dragen vinden ze... Mooi vinden wij. Lijkt dit jou ook wel wat? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures of laat hiernaast jouw gegevens achter.


Bij NVD is beveiligen meer dan beveiligen alleen

NVD verwacht van jou een stuk zelfstandigheid, misschien zelfs wel ondernemerschap. Iets wat door de medewerkers met beide handen wordt aangegrepen. 

SOLLICITEER DIRECT!

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

OBJECTBEVEILIGER

Als Objectbeveiliger signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties rondom het object en neem je de juiste maatregelen. In deze functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging voor onze klanten, hun medewerkers en bezoekers.

BEKIJK DE VACATURES

SECURITY HOST

Als Security Host ben je het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende gasten en voer je lichte front-office werkzaamheden uit. Elke klant heeft andere eisen, dus jij laat je altijd van je beste kant zien!

BEKIJK DE VACATURES

MOBIEL SURVEILLANT of CENTRALIST

Ben jij geïnteresseerd in veiligheid? Als Mobiele Surveillant of Centralist signaleer jij  ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen.

BEKIJK DE VACATURE