Chauffeur C nachtdistributie, Alphen a/d Rijn

Werk je graag als C chauffeur in de avond en nacht of zou je dit graag willen doen ? Ben jij  in staat om bestellingen op de juiste tijd en plaats af te leveren ? Ben je er van overtuigd deze rol van HET visitekaartje zijn te kunnen waarmaken voor onze opdrachtgever, reageer dan snel op deze hele mooie uitdaging. Ben je een starter C chauffeur dan ben je ook zeker welkom!

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid

Wat bieden wij?

Salaris conform de CAO TLN

Uitzicht op een vast dienstverband

Wat ga je doen?

Als C chauffeur nachtdistrinutie ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Je levert bestellingen af bij de klanten in de installatiebranche, industrie en showroomhouders.Je rijd een bepaalde route en bezorgt gemiddeld 40 stops per nacht. Aan een goede ergonomie voor de chauffeurs en uitstraling van de vrachtwagens hecht de opdrachtgever grote waarde. De vrachtwagens zijn daarom voorzien van vele hulpmiddelen die de werkzaamheden vereenvoudigen.

Werktijden: deze zijn van 22.00 uur in de avond tot ongeveer 7.00 uur in de ochtend.

Wat betekent "het visitekaartje" zijn:

Elke dag ben je op de werkplek bij klanten. Je leert je klanten zo echt goed kennen - en zijn jou. Sommige klanten zie je dagelijks en ben je het eerste aanspraakpunt. Als er zaken zijn die anders geregeld moeten worden, wensen, vragen etc. dan pak je dan direct op. Of als het groter is, geef je het door aan de leidinggevende. Zo maak je met elkaar de service beter, dat is HET visitekaartje zijn.

Wat zoeken we?

Minimaal VMBO niveau

Bezit van C rijbewijs en code 95

Klantvriendelijk, flexibel en servicegericht

Fysiek sterk

Enige affiniteit met techniek is een must

  • Dienstverband Fulltime,Parttime
  • Rijbewijzen C
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Alphen aan den Rijn
  • Publicatiedatum 09-02-2018
Vragen?