CE Chauffeur Autolaadkraan Fulltime, regio Uden

Ben jij een vroege vogel en zoek je een uitdagende fulltime baan met verantwoordelijkheden waar geen dag hetzelfde is? Heb jij ervaring met de motorwagen-aanhangwagen, ben je proactief en beschik je over ADR diploma's of ben je bereid deze te behalen? Dan is dit misschien jouw droombaan!

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid

Wat bieden wij?

Een zelfstandige fulltime baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat.

 • Salaris tussen de €12,98 en €16,21 bruto per uur (schaal E), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • ADV vergoeding;
 • Programma van jaarlijkse opleidingen die door het bedrijf worden aangeboden;
 • Er wordt naar je geluisterd, meedenken met het bedrijf wordt gewaardeerd en zij denken ook mee met jou.

Je gaat de eerste 3 maanden werken op uitzendbasis en bij gebleken geschiktheid krijg je een contract aangeboden van het bedrijf zelf.

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantie dagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Jouw werkdag start met een bak koffie tussen 05:00 en 06:00 uur in de ochtend, waar je eerst de routes van vandaag gaat bekijken. Je werkdag zit er weer op wanneer je alle ritten gedaan hebt. Geen dag is hetzelfde in deze functie, maar je hebt een helder doel. Bij particulieren en bedrijven die geen aardgasaansluiting hebben ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen, wisselen of ophalen van propaan opslagtanks. Geen enkele klantsituatie is hetzelfde en daarom is deze functie een echte uitdaging. Een goede beoordeling van de situatie kunnen maken is een vereiste om veilig en schadevrij de klus te kunnen klaren. Je bent positief en straalt van energie en weet dit ook op je collega's over te brengen. Ook draai je de hand niet om voor de bijbehorende administratie.

Omdat je veel bij klanten over de vloer komt is het belangrijk dat je er representatief uitziet en je goed op alle levels kunt communiceren. Jij bent namelijk het visitekaartje van het 62 jaar jonge familiebedrijf!

Wat zoeken we?

Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie wanneer je binnen een straal van 25 kilometer woont van de standplaats Uden en als je:

 • In het bezit bent van een geldig CE rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
 • Minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare ervaring hebt met het besturen van een autolaadkraan;
 • Beschikt over goed technisch inzicht en topografische kennis;
 • Flexibel inzetbaar bent, ook in de weekenden wanneer dit nodig is.

Daarnaast is het een pre wanneer je in het bezit bent van een geldig certificaat Autolaadkraan Laden en Lossen, ADR Basis en Tank en VCA basis of ben je bereid deze te behalen via Consolid.

 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen CE
 • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO (Alleen intern zichtbaar) MBO 1/2 (Alleen intern zichtbaar) MBO 3/4 LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Uden
 • Publicatiedatum 07-02-2018
Vragen?