Administratief medewerker Consolid, Taxi

Ben jij een administratief medewerker die van dynamiek houdt, afwisseling en alle ballen in de lucht kan houden? Dan zoek jij ons!

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris
25 Vakantiedagen
13 ATV-dagen
Bonusregeling (maximaal 10%)
8% vakantiegeld
Prima pensioenregeling
Een contract voor een jaar met de intentie tot verlenging.

Ga voor meer informatie over Consolid naar: www.consolid.nl. Rechtstreekse sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Wat ga je doen?

Zoek jij ons?

Wij zijn Team Taxi, oftewel; Vincent, Laurens, Mariska, Esmeralda en Lonneke. We zijn een onderdeel van Consolid en we werven, selecteren en leiden landelijk chauffeurs op die we daarna inzetten op kleinschalig vervoer. Onze chauffeurs brengen bijvoorbeeld kinderen naar speciaal onderwijs of ouderen naar een dagbesteding.

Ruim 300 taxichauffeurs zijn momenteel werkzaam voor onze afdeling en we groeien nog steeds! Eén van onze collega’s krijgt een nieuwe functie binnen het team en daarom zoeken wij een waardige vervang(st)er. Vanwege ons grote werkgebied, de vele aanvragen van onze klanten en het aantal werkende chauffeurs hebben we het maar druk met zijn allen. Kom jij ons team versterken? Lees dan verder!

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Tussen 8.30 en 8.45 uur ben je op onze vestiging in Nieuwegein, waar naast ons team ook de collega’s van de afdeling Transport en Logistiek gehuisvest zijn. Ons team is niet altijd in z’n geheel aanwezig. Zo heeft Vincent vanmorgen een evaluatiegesprek bij een klant, Lonneke is druk bezig met de begeleiding van de opleidingskandidaten. Laurens voert vanmiddag intakegesprekken op onze vestiging in Eindhoven. Esmeralda geeft een presentatie aan mogelijk nieuwe opleidingskandidaten bij het UWV en Mariska is de hele dag in Nieuwegein.

Dat maakt dat jij, net als wij, binnen ons team een heel eigen takenpakket hebt; je fungeert als vraagbaak (per telefoon en mail) voor onze flexkrachten, bent specialist in alles wat met de salarisbetalingen van de chauffeurs heeft te maken, je beheert het ziekteverzuim en houdt alle dossiers op orde. En zo liggen er nog wel meer zaken op je bureau waar je iets mee moet.

Wat zoeken we?

Ben je er nog? Want we zoeken jou als jij:

 • Zelfstandig alle ballen in de lucht kunt houden;
 • Initiatief- en vindingrijk bent;
 • Over relativeringsvermogen beschikt;
 • Goed kunt communiceren met mensen met verschillende achtergronden;
 • Je onze dossierkast als jouw territorium beschouwd;
 • Jij het overzicht nog wel hebt wanneer wij dat kwijt zijn.

Als je toevallig ook nog….

Een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau en een aantal jaren werkervaring hebt, zien we jouw sollicitatie graag binnen komen! Graag je CV en een sterke motivatie meesturen.

 • Dienstverband Parttime
 • Rijbewijzen B
 • Opleidingseisen HBO/WO MBO/HAVO/VWO
 • Locatie Nieuwegein
 • Publicatiedatum 01-12-2017