Teamleider distributie, Strijen

Als Teamleider distributie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het perfecte verloop van de dagelijkse goederenverwerking. Een mooie en dynamische baan bij een professioneel, gerenommeerd en gespecialiseerde organisatie.  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Dan is dit vast jouw ideale baan!

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Salaris conform de CAO Technische Groothandel, inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat ga je doen?

Samen met de vestigingsleider zorg jij voor een optimale bezetting van jouw afdeling. Je coördineert de werkzaamheden van de medewerkers. Je werkt nieuwe medewerkers in en blijft hun coach tijdens het hele opleidingstraject. Je draagt eraan bij dat de inzet en prestaties van jouw team steeds van goede kwaliteit zijn en zorgt dat jouw team op een juiste en veilige manier gebruik maakt van bedrijfsmiddelen.
Je vervult voor het hele team een voorbeeldrol en laat zelf continu zien wat het betekent om veilig te werken, kwaliteit te leveren en de werkplek opgeruimd te houden.
Je hebt aandacht voor je teamleden en voert open gesprekken over zaken die goed en minder goed gaan. Als geen ander voel je aan dat jouw verantwoordelijkheid niet ophoudt bij jouw eigen team. Daarom bespreek je met jouw collega teamleiders of vestigingsleider zaken die jij in het overslagpunt signaleert.
Tot slot heb je oog voor het continu verbeteren van de processen en doe je voorstellen op dit vlak. Je rapport aan de vestigingsleider.

Wat zoeken we?

Je profiel
Je hebt minimaal mbo+ werk- en denk niveau, hebt werkervaring in een logistieke werkomgeving en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je hebt leidinggevende capaciteiten (ervaring is een pré) en hebt er plezier in anderen te coachen en vooruit te helpen in hun ontwikkeling.
Je bent nauwkeurig in het naleven van werk- en veiligheidsinstructies.
Je bent resultaat- en klantgericht, neemt initiatief en bent goed in plannen en organiseren.
Je bent toegankelijk, communicatief sterk en een harde werker.
Je woont in de nabije omgeving (max. 35 km) van het Overslagpunt of bent bereid er naar toe te verhuizen.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B
  • Opleidingseisen HBO/WO MBO/HAVO/VWO
  • Locatie Strijen
  • Publicatiedatum 20-10-2017
Vragen?