Opleidingsplek Betonmixerchauffeur (C), Zoeterwoude

In omgeving Zoeterwoude zoeken wij naar klantvriendelijke, nette en vooral flexibele opleidingskandidaten die Betonmixerchauffeur willen worden. 

Wat bieden wij?

De opleidingsmogelijkheid om je C rijbewijs te behalen en als betonmixerchauffeur aan de slag te gaan, met baangarantie dus !!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever (omgeving Zoeterwoude) zijn wij op zoek naar een opleidingskandidaat die de ambitie heeft om Betonmixerchauffeur te worden. Dus heb jij het B rijbewijs en droom je er al tijden van om je C rijbewijs te halen? Houd je van de Betonbranche en lijkt het je leuk om door West-Nederland te rijden naar diversen bouwprojecten, dan is dit jouw kans !!

Als betonmixerchauffeur word je ingezet om diverse projecten zoals b.v. viaducten, bruggen, wegen, woningbouw en overige te voorzien van betonspecie. Je moet na een gedegen opleiding kunnen beschikken over een zeer goede rijvaardigheden om o.a. goed te kunnen manoeuvreren op diverse locaties en bouwprojecten. Naast de werkzaamheden als betonmixerchauffeur wordt er ook een beroep op je gedaan om diverse werkzaamheden te verrichten op de betoncentrale.

Hoe ziet het traject eruit:

N.a.v. je sollicitatie word je na geschiktheid uitgenodigd, dan volgt een uitgebreid intakegesprek op onze vestiging om een juiste indruk te krijgen of je geschikt bent om het traject in te gaan. Vervolgens stellen we jou voor bij de opdrachtgever om ook daar kennis te maken en al een indruk te krijgen van het bedrijf. Als dit voor alle partijen positief wordt ervaren dan wordt er door het bedrijf en Consolid een besluit genomen om je aan te nemen en aan te gaan melden voor het opleidingstraject. Na het maken van een verplichte testdag en indien deze positief is verlopen volgt een medische keuring en aanvraag van een VOG. Als dit alles met goed gevolg is gegaan dan word je aangemeld bij een van onze opleiders en volgt de start van de opleiding C rijbewijs. Je moet ervan uit gaan dat het behalen van een C rijbewijs tussen de 4 tot 5 maanden tijd in beslag gaat nemen. Onze opdrachtgever is bereid om jou voor ongeveer 32 uur per week kennis te laten maken met de wereld van beton en ga je diverse werkzaamheden verrichten op de betoncentrale.

Wat zoeken we?

  • Je bent in het bezit van B rijbewijs
  • Je bent bereid om het VCA certificaat te behalen
  • Je bent woonachtig in de regio Zoeterwoude
  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B
  • Opleidingseisen Basisonderwijs LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Zoeterwoude
  • Publicatiedatum 30-08-2017
Vragen?