C chauffeur (tussen 14:00 en 23:00), Roosendaal

Consolid is op zoek naar een C Chauffeur, je werkzaamheden bestaan uit het rijden naar terminals van de opdrachtgever in zowel België als Nederland, de werktijden zijn tussen 14:00 en 23:00 uur.

Wat bieden wij?

Salaris conform de cao van het inlenende bedrijf
Fulltime baan
Vrije dagen in overleg
Afwisselende baan

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor een grote organisatie. Kwaliteit is hier enorm belangrijk. Tijdens de routes heb je te maken met tijdsdruk. Het is dan ook belangrijk dat je goed met deze tijdsdruk en stress kan om gaan. Bij aanvang van jouw eerste werkdag bij deze opdrachtgever ontvang je diverse instructies. Hierin staan de huisregels benoemd en hoe te handelen in diverse gevallen. Een regel hieruit is dat je bij vertraging van langer dan 15 minuten je de Supervisor moet bellen.

Het gaat hier om een bedrijf waar jij fulltime en langere tijd kunt werken.

Een groot voordeel van deze vacature is dat jij, bij goed functioneren, wordt overgenomen door onze opdrachtgever na 520 gewerkte uren. Dit komt neer op 3 maanden (o.b.v. 40 uur)! Bij aanvang van jouw werkzaamheden bij deze opdrachtgever zal je dan ook een contract ontvangen voor bepaalde tijd!

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Wil jij ervoor zorgen dat de nummer 1 logistieke dienstverlener blijft groeien? Solliciteer dan gelijk! Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar op 06-24926817.

Wat zoeken we?

C Rijbewijs
Code 95
Digitale bestuurderskaart
Ervaring als bakwagen chauffeur is een pre

  • Rijbewijzen B,C
  • Locatie Roosendaal
  • Publicatiedatum 29-08-2017