Chauffeur C distributie, Alphen a/d Rijn

Als vakbekwaam C chauffeur lever je alle bestellingen op de juiste tijd en plaats af, Je rijd op een bakwagen en breng de technische producten tot op de werkplek van de klanten. Ben je ervan overtuigd deze rol van HET visitekaartje zijn te kunnne waarmaken voor onze opdrachtgever, reageer dan snel op deze hele mooie uitdaging.

Functieomschrijving

Als distributiechauffeur ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Je levert bestellingen af bij de klanten in de installatiebranche, industrie en showroomhouders.Je hebt meestal een vaste route en bezorgt gemiddeld 40 stops per dag. Aan een goede ergonomie voor de chauffeurs en uitstraling van de vrachtwagens hecht de opdrachtgever grote waarde. De vrachtwagens zijn daarom voorzien van vele hulpmiddelen die de werkzaamheden vereenvoudigen.

Wat betekent "het visitekaartje" zijn:

Elke dag ben je op de werkplek bij klanten. Je leert je klanten zo echt goed kennen - en zijn jou. Sommige klanten zie je dagelijks en ben je het eerste aanspraakpunt. Als er zaken zijn die anders geregeld moeten worden, wensen, vragen etc. dan pak je dan direct op. Of als het groter is, geef je het door aan de leidinggevende. Zo maak je met elkaar de service beter, dat is HET visitekaartje zijn.

Functie-eisen

Minimaal VMBO niveau

Bezit van C rijbewijs en code 95

Klantvriendelijk, flexibel en servicegericht

Fysiek sterk

Enige affiniteit met techniek is een must

Wat bieden wij?

Salaris conform de CAO Technische Groothandel

Uitzicht op een vast dienstverband

  • Referentie nummer COVE02014
  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen C
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Alphen a/d Rijn