Wij zoeken CE chauffeurs rondom Rotterdam

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij CE chauffeurs in Zuid-Holland. Of je nu vers van de pers bent en net je rijbewijs hebt, of zo ervaren bent dat je jezelf niet meer weg kan denken uit het chauffeursvak: Bij deze ben je uitgenodigd om te solliciteren!

Functieomschrijving

Voor diverse opdrachtgevers in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar CE chauffeurs. Van AGF, winkeldistributie, pakketdistributie, bitumentransport, internationaal tot aan afvaltransport: we zijn van alle markten thuis. Voor de ene opdrachtgever zijn we op zoek naar fysiek sterke chauffeurs, voor de andere opdrachtgever is een net overkomen en klantvriendelijkheid weer belangrijk. Kortom, solliciteer en hopelijk zit je binnenkort met één van ons om de tafel voor een goed gesprek en een kopje koffie. Bij een positief gesprek kijken wij of we een passend plekje beschikbaar hebben bij één van onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

-CE rijbewijs

-MAVO diploma

-Digitale chauffeurspas / bestuurderskaart (of bereid om deze aan te vragen)

-Veel zin om als chauffeur aan de slag te gaan

Verder is het natuurlijk fijn als je al wat ervaring hebt, maar beginnend CE chauffeurs zijn ook welkom om te reageren. Tot slot is een code 95 mooi meegenomen, maar geen harde eis. Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar jouw voorkeuren en wensen voor een baan. Een lange motivatiebrief is niet nodig, ik zie liever een cv met een 'brief' waarin jij je voorkeuren voor werk aangeeft (beschikbaarheid - salarisindicatie - type vracht/transport - etc.).

Wat bieden wij?

Afwisselend werk bij grotere en kleinere spelers in de markt. Je kan een marktconform salaris van ons verwachten volgens het cao van onze opdrachtgever.

  • Referentie nummer COST01394
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Rotterdam en omstreken