Opleiding tot C(E) Chauffeur, Tilburg

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? En ben je woonachtig in de omgeving Tilburg? Dan is dit de vacature die je zoekt! Consolid zoekt flexibele, pro-actieve en leergierige opleidingskandidaten die als warehousemedewerker aan de slag wil en tegelijkertijd zijn rijbewijs wilt behalen!

Functieomschrijving

Consolid zoekt gemotiveerde kandidaten die graag hun CE rijbewijs willen behalen. Wij gaan jou opleiden tot CE chauffeur en ondertussen ga je bij de opdrachtgever aan het werk als Warehouse medewerker. Zo kun je alvast "proeven"van de organisatie en het werk. Wanneer jij jouw rijbewijs op zak hebt, zal je bij diezelfde opdrachtgever aan het werk gaan als vrachtwagenchauffeur.

Functie-eisen

Je gaat fulltime aan het werk via Consolid, belangrijk is dus dat je ook fulltime beschikbaar bent, dit vanwege de rijopleiding die je gaat volgen, als voor de werkzaamheden die je gaat verrichten. Afhankelijk van je woonadres kan het noodzakelijk zijn dat je in het bezit bent van eigen vervoer.

Voldoe je aan dit profiel en wil je jouw CE rijbewijs behalen en daarna als vrachtwagenchauffeur aan de slag? Solliciteer dan direct en geef in een uitgebreide motivatie aan waarom jij de persoon bent die wij moeten opleiden.

Wat bieden wij?

- Opleiding tot CE Chauffeur

- Fulltime baan

- 8 % vakantiegeld

- Salaris conform CAO

- Persoonlijke aandacht

- Goede begeleiding

  • Referentie nummer CODO01902
  • Opleidingseisen Basisonderwijs LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Tilburg