Touringcarchauffeur regio Dalfsen

Consolid zoekt touringcarchauffeurs! Het bedrijf rijdt met verschillende soorten touringcars lijndienstritten als versterking voor het openbaar vervoer, groepsvervoer en tourvervoer. 

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs voor touringcarvervoer. Een veelzijdige functie binnen een sterk dienstverlenend bedrijf.

Het bedrijf rijdt met verschillende soorten touringcars lijndienstritten als versterking voor het openbaar vervoer, groepsvervoer en tourvervoer. Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden word je op de verschillende soorten werk ingezet.

Je houdt van afwisseling en bent dienstverlenend ingesteld. Je hebt gevoel voor kwaliteit, bent trots op jouw vakmanschap en stelt eer in het heel houden van jouw touringcar. Je rijstijl is altijd veilig en draagt bij aan een comfortabele reis voor de gasten. Je bent flexibel, kunt omgaan met wisselende situaties.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van rijbewijs D met geldige code 95.

Beschikking over eigen vervoer (auto/motor).

Ervaring in het personenvervoer is een pré.
Indien uit een rijtest blijkt dat jouw rij-ervaring moet worden aangevuld of opgefrist voordat kan worden gestart, dan kan dit via Consolid worden verzorgd bij een lokale rijschool.

Wat bieden wij?

  • Referentie nummer COHI01161
  • Rijbewijzen D
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Dalfsen