Vrachtwagenchauffeur CE Albert Heijn en Big Bazar, Tilburg

Een fulltime en afwisselende baan als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs, dat is wat wij jou bieden. Werk je toch liever parttime? Dat is ook zeker bespreekbaar in deze functie.  

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Bij deze vacature horen o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Bruto uurloon €15,36;
 • 8,33% Vakantiegeld;
 • 25 Vakantiedagen op jaarbasis op basis van 40 uur per week;
 • Goede pensioenregeling bij StiPP;
 • Werken op de dagen dat jij beschikbaar bent.

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever Bakker Logistiek zijn wij op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Een ding is zeker, het gaat om een uitdagende en afwisselende baan.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs ga jij van start vanuit Tilburg (Katsbogten). Je weet dan ook op voorhand al of je voor Big Bazar gaat rijden of voor Albert Heijn. Ook weet je dan welke filialen je gaat bevoorraden, zo kan je op voorhand al bekijken hoe je het beste bij het filiaal kan komen waar je naar toe gaat. Bij terugkomst staat er vaak nog een tweede rit voor je klaar. Dit om ervoor te zorgen dat jij aan jouw uren komt. Of je nu een rit rijdt voor Big Bazar of Albert Heijn, je werkt altijd met rolcontainers. Wanneer jij jouw werkdag start, staat jouw lading al klaar. Dit hoef je alleen nog maar in de wagen te zetten (met eventuele hulp van de laadploeg). Bij aankomst bij de filialen ga je de rolcontainers lossen waarbij het winkelpersoneel je vaak een handje mee helpt. Bij de functie van vrachtwagenchauffeur hoort ook administratie. Je kan hierbij denken aan het controleren van je lading (en deze aftekenen), het noteren van het aantal containers dat je hebt gelost en de gereden kilometers. Dit vul je allemaal in op de ritlijst die jij aan het begin van jouw dienst ontvangt van de planning. Aan het eind van je rit loop je langs de planning om jouw ritlijst van de gehele dag af te geven.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?
Dat is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Als vrachtwagenchauffeur kan je bij deze opdrachtgever zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Deze functie kan dan ook zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. De werkbare dagen zijn maandag tot en met zaterdag. Op het moment dat jij jezelf fulltime beschikbaar stelt, zal je voor de diensten op zaterdag meedraaien in een vast roulatieschema, ofwel je dient dan 1 keer in de 4 weken beschikbaar te zijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Door de diversiteit in de diensten heb je als vrachtwagenchauffeur een uitdagende baan die niet gaat vervelen. Deze functie past zich qua planning ook geheel aan op jouw beschikbaarheid en niet andersom. Laat ons snel weten dat jij interesse hebt in deze functie. Dit kan je doen door op de groene knop "solliciteer nu" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en een korte motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan natuurlijk ook via whatsapp contact met ons opnemen (06-20383657).

Mocht je toch nog meer informatie over deze functie willen? Neem contact met ons op. Dit kan je doen door een mail te sturen naar i.sweep@werkenbijconsolid.nl of stuur een whatsapp naar 06-20383657.

Wat zoeken we?

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het noodzakelijk dat jij:

 • In het bezit bent van een geldig CE Rijbewijs incl. Code 95;
 • In het bezit bent van een geldig digitale bestuurderskaart;
 • Je enige ervaring hebt op de trekker oplegger;
 • Je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan voor langere tijd.
 • Dienstverband Fulltime,Parttime
 • Rijbewijzen CE
 • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Tilburg
 • Publicatiedatum 09-09-2020
 • Salarisindicatie € 13,65 tot € 15,36 per uur
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid