Vrachtwagenchauffeur C Textiel, Veldhoven

Ben jij die sociale vrachtwagenchauffeur die wij zoeken en ben je 4 dagen per week beschikbaar, waarbij je iedere avond op tijd thuis bent voor het avondeten? Staat service verlenen bij jou hoog in het vaandel? Kom dan werken als bakwagenchauffeur bij dit internationaal leidend bedrijf op het gebied van diensten voor textiel, hygiëne en andere services. Ook tijdens deze coronatijden sta jij klaar om bedrijven te ontzorgen. Jouw standplaats is Veldhoven.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Als bakwagenchauffeur bieden wij jou een afwisselende fulltime baan aan voor langere tijd, waarbij je 4 dagen per week op de weg zit. Het is de bedoeling dat je na bepaalde tijd overgenomen wordt voor een vaste positie binnen het bedrijf. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag (vrije dag naar keuze in overleg) en starten rond 06.00 uur 's ochtends. Je bent ongeveer klaar om 16.00 / 17.00 uur, iedere dag dus mooi op tijd thuis voor het avondeten. Op een dag heb je 30 á 40 stops en de diensten variëren van 9 tot 12 uur per dag, afhankelijk van de route. De planning wordt wekelijks bekend gemaakt.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

 • Salarisindicatie van €13,06 conform CAO Textielverzorging, afhankelijk van je ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd;
 • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
 • Een uitgebreide inwerkperiode;
 • Een goede pensioenregeling, die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8,33% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het brengen en ophalen van de producten bij de klanten op routes met ongeveer 30 á 40 stops op een dag. Service producten zijn handdoekrollen, hygiëneboxen, sanitaire supplies en inloopmatten. Deze artikelen worden vuil opgehaald bij de klant en daar worden schone producten voor geleverd. De producten worden op locatie bij de klant ingezameld, dat wil zeggen vanaf de gebruikersplaats. De producten worden dus niet vooraf door de klant verzameld, maar moeten door jou, als chauffeur op de toiletten (hygiëneboxen) of in de werkkast (handdoekrollen) worden gewisseld. Tevens lever je verbruiksartikelen zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, zeep, etc. De inloopmatten liggen over het algemeen verspreid over verschillende locaties bij in- en uitgangen. Het wisselen van de producten vergt kennis van de gebouwen waarin jouw klanten gehuisvest zijn. Naast rijden loop je dan ook veel.

De klanten hebben een contract waarin een bepaalde bezoekfrequentie is afgesproken. Volgens deze frequentie worden de klanten op route ingedeeld. Dat betekent dat de routes per week een vast patroon hebben. Na een aantal weken ziet men dezelfde klanten dus weer terug op dezelfde route. Ondanks een inwerkperiode leert de ervaring dat de serviceverlener, jij dus, met name in het begin veel tijd moet investeren om iedere route onder de knie te krijgen. Vooral de klanten die veel artikelen in contract hebben vergen in het begin veel aandacht.

Wat zoeken we?

Belangrijk in deze is dat je bereid bent om veel te willen leren en daar dus voor open staat. Bij iedere klant op de route zijn en gelden er bepaalde regels en afspraken van werkzaamheden en de leveringen.

 • Je beschikt minimaal over een rijbewijs C en geldig Code 95. Het werk wordt gedaan op een Iveco Daily;
 • Sociale vaardigheden en een goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal;
 • Flexibel qua inzetbaarheid (hoewel de dagen wel min of meer vast staan);
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je schrikt niet terug van fysiek zwaarder werk;
 • Daarnaast ben je collegiaal, bereidwillig, leergierig, klantvriendelijk en heb je goede topografische kennis.
 • Dienstverband Fulltime,Parttime
 • Rijbewijzen C
 • Opleidingseisen LBO/MAVO/VMBO Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO MBO 3/4
 • Locatie Veldhoven
 • Publicatiedatum 20-07-2020
 • Salarisindicatie € 12,84 tot € 13,35 per uur
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid