Vrachtwagenchauffeur CE, Raamsdonksveer

In plaats van spullen halen op de woonboulevard, ga je ze dit keer brengen. Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de spullen op voorraad zijn in de woonwinkel. 

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Naast een werkrooster dan al een jaar vooraf bekend is zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

 • Bruto uurloon €14,77
 • 8,33% Vakantiegeld
 • 25 Verlofdagen
 • Gratis nascholing Code 95
 • Goede pensioenregeling

Wat ga je doen?

Voor deze functie als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs ga jij vanaf je standplaats (Raamsdonksveer) op pad naar diverse woonboulevards. De filialen die je gaat bevoorraden zijn woonwinkels. Je lading varieert dan ook van een pallet laminaat tot aan rolcontainers met kasten en banken. Maar ook het kleinere goed als kussens en decoratie ga je afleveren.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Bij aanvang van je werkdag staat de vrachtwagen (zo goed als) klaar. Het kan zijn dat er nog een enkele rolcontainer de vrachtwagen in moet. Bij aankomst van het eerste filiaal start je met je pauze. Dit om ervoor te zorgen dat jij geen overtredingen krijgt op je digitale bestuurderskaart. Na de pauze meld je jezelf bij het filiaal. De winkelmedewerker(s) gaan je helpen met het lossen van de vracht. Na het lossen zorg je er voor dat de afleverbon getekend wordt waarna je samen met de winkelmedewerker(s) een bakje koffie of thee kan drinken. Wanneer jullie klaar zijn neem je de lege rolcontainers en retouren mee terug en ga je, afhankelijk van je planning, naar het volgende filiaal.

Je zal gaan rijden op een nieuwe Mercedes Actros. Deze beman je samen met jouw vrachtwagenchauffeur partner. Jij en je vrachtwagenchauffeur partner zijns samen verantwoordelijk en werkzaam op dezelfde vrachtwagen. Jullie diensten wisselen elkaar af. Dit zit er als volgt uit:

 • De ene week werk jij in de ochtenddienst. Je werkt dan op maandag tot en met zaterdag. In de ochtenddienst vertrek je tussen 3.00 uur en 6.00 uur vanuit Raamsdonksveer en ben je rond 12.00 uur terug.
 • De andere week werk jij in de middagdienst. Je werkt dan op maandag tot en met vrijdag. In de middagdienst vertrek je rond 12.00 uur en ben je tussen 20.00 uur en 22.00 uur weer terug.

Wat is het voordeel van dit werk?
Het gaat om distributie van producten naar woonwinkels (dus geen supermarkten!). De filialen zitten op woonboulevards of ruim gelegen gebieden waarbij jij voldoende ruimte hebt om te manoeuvreren. De kans op schade is dan ook klein. Toch een keer schade gereden? Geen paniek, het netjes en volledig afhandelen is dan noodzakelijk maar hier ontvang je natuurlijk alle uitleg over. Bij goed functioneren heb je kans op overname door de opdrachtgever. Een tweede voordeel van deze functie is dat je eigenlijk al een jaar vooraf weet wat jouw rooster is! De diensten in het rooster zijn ideaal om ook voldoende tijd te besteden aan je vrienden, familie en hobby's.

Wat is je volgende stap?
Als jij net zo enthousiast bent over deze vacature als wij dan kan je direct solliciteren. Dit doe je door op de groene knop "solliciteer direct" te klikken. Je kan dan je CV met een korte motivatie doorsturen. Je ontvangt uiterlijk binnen twee werkdagen een terugkoppeling van ons. Je kan ook je sollicitatie via Whatsapp versturen als dat makkelijker voor je is. Wil je toch nog wat meer informatie over deze vacature? Dan kan je contact met ons opnemen. Je kan dan een e-mail sturen naar i.sweep@werkenbijconsolid.nl of bellen naar 076-5620994. Wij zijn voor vragen over deze vacature ook bereikbaar via Whatsapp op 06-20383657.

Wat zoeken we?

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat:

 • Je in het bezit bent van een geldig CE Rijbewijs;
 • Je in het bezit bent van een geldig Code 95 (of de bereidheid hebt om dit via Consolid te behalen);
 • Je in het bezit bent van een geldig digitale bestuurderskaart;
 • Je inzetbaar bent in zowel de ochtend- als de middagdienst.
 • Dienstverband Fulltime,Parttime
 • Rijbewijzen CE
 • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Raamsdonksveer
 • Publicatiedatum 22-06-2020
 • Salarisindicatie € 13,65 tot € 14,77 per uur
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid