CE Chauffeur, Poeldijk

Als Chauffeur CE standplaats Poeldijk draag je zorg voor het transport van goederen van en naar verschillende adressen in heel het Westland en Nederland.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende baan met een marktconform salaris (de TLN CAO).

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport en van o.a. AGF bloemen en planten en distributie divers.

Als Chauffeur CE Binnenland verzorg je het transport van de goederen van en naar de verschillende adressen.

Het betreft flexibele werktijden in dagdienst tussen 6.00 uur en 18.00 uur met enige uitloop. Ook word er wel eens beroep op je gedaan om een zaterdagdienst te werken.

Het betreft een tijdelijke inzet die naar verwachting tot half september zal lopen.

Wat zoeken we?

Je bent in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart, communicatief vaardig en gevoel voor humor. Ervaring met het geconditioneerd transport is een pré. Je bent bereid periodiek in het weekend te werken en bent woonachtig binnen een reisafstand van maximaal 45 minuten van de betreffende standplaats.

Specifiek voor het Coronavirus heeft het RIVM een aantal cruciale beroepsgroepen en vitale processen benoemd om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak. De functie van CE chauffeur valt hieronder. Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om de samenleving draaiende houden ? Solliciteer direct, samen staan we sterk ! #Corona

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 MBO 3/4 LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Poeldijk
  • Publicatiedatum 22-06-2020
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid