Vrachtwagenchauffeur CE Big Bazar & Albert Heijn, Tilburg

Als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs zorg jij er voor dat de filialen van Big Bazar & Albert Heijn weer gevuld zijn. Zowel fulltime als parttime zijn er mogelijkheden. 

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Naast een afwisselende baan die past bij jouw situatie bieden wij het volgende:

 • Bruto uurloon €15,36
 • 8,33% Vakantiegeld
 • Gratis nascholing Code 95
 • Goede pensioenregeling
 • 25 Verlofdagen op fulltime basis

Wat ga je doen?

Daar ga je dan, een nieuwe uitdaging bij jouw nieuwe werkgever. Altijd spannend wat dit dan gaat brengen voor jou, maar we gaan er voor zorgen dat jij van alle ins en outs op de hoogte bent zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs ga jij van start vanuit Tilburg (industrieterrein Katsbogten). Een dag van te voren heb jij jouw planning al ontvangen. Je weet dan ook op voorhand al of je voor Big Bazar gaat rijden of voor Albert Heijn. Ook weet je dan welke filialen je gaat bevoorraden, zo kan je op voorhand al bekijken hoe je het beste bij het filiaal kan komen waar je naar toe gaat. Bij terugkomst staat er vaak nog een tweede rit voor je klaar. Dit om ervoor te zorgen dat jij aan jouw uren komt. Of je nu een rit rijdt voor Big Bazar of Albert Heijn, je werkt altijd met rolcontainers. Wanneer jij jouw werkdag start, staat jouw lading al klaar. Dit hoef je alleen nog maar in de wagen te zetten (met eventuele hulp van de laadploeg). Bij aankomst bij de filialen ga je de rolcontainers lossen waarbij het winkelpersoneel je vaak een handje mee helpt. Bij de functie van vrachtwagenchauffeur hoort ook administratie. Je kan hierbij denken aan het controleren van je lading (en deze aftekenen), het noteren van het aantal containers dat je hebt gelost en de gereden kilometers. Dit vul je allemaal in op de ritlijst die jij aan het begin van jouw dienst ontvangt van de planning. Aan het eind van je rit loop je langs de planning om jouw ritlijst van de gehele dag af te geven.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?
Dat is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Als vrachtwagenchauffeur kan je bij deze opdrachtgever zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Deze functie kan dan ook zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. De werkbare dagen zijn maandag tot en met zaterdag. Op het moment dat jij jezelf fulltime beschikbaar stelt, zal je voor de diensten op zaterdag meedraaien in een vast roulatieschema, ofwel je dient dan 1 keer in de 4 weken beschikbaar te zijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Door de diversiteit in de diensten heb je als vrachtwagenchauffeur een uitdagende baan die niet gaat vervelen. Deze functie past zich qua planning ook geheel aan op jouw beschikbaarheid en niet andersom. Laat ons snel weten dat jij interesse hebt in deze functie. Dit kan je doen door op de groene knop "solliciteer nu" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en een korte motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan natuurlijk ook via whatsapp contact met ons opnemen (06-20383657).

Mocht je toch nog meer informatie over deze functie willen? Neem contact met ons op. Dit kan je doen door een mail te sturen naar i.sweep@werkenbijconsolid.nl of stuur een whatsapp naar 06-20383657.

En nu?
Zodra wij een bericht van jou ontvangen hebben, nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met je op. Op korte termijn wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Aan het eind van dit gesprek weet jij direct waar je aan toe bent. We houden je goed op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat daar is uitgekomen.

Wat zoeken we?

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat:

 • Je in het bezit bent van een geldig CE Rijbewijs (incl. code 95)
 • Je in het bezit bent van een geldig digitale bestuurderskaart
 • Je minimaal 1 dag per week beschikbaar bent
 • Je bij een fulltime inzetbaarheid je ook 1 keer in de 3 weken beschikbaar bent op zaterdag
 • Dienstverband Fulltime,Parttime
 • Rijbewijzen CE
 • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Tilburg
 • Publicatiedatum 08-06-2020
 • Salarisindicatie € 13,65 tot € 15,36 per uur
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid