Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE, Tilburg

Kom jij uit de omgeving van Tilburg en wil jij opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan nu en Consolid gaat jou hier bij helpen.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

 • Een opleiding tot vrachtwagenchauffeur die geheel aansluit op jouw beschikbaarheid
 • Hetzelfde salaris als jouw collega's in directe dienst bij de opdrachtgever
 • 8,33% Vakantiegeld
 • 25 Vakantiedagen
 • Goede begeleiding voor, tijdens en na de opleiding
 • Persoonlijke aandacht

Wat ga je doen?

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw toekomstdroom nu echt kan gaan uitkomen. Je zal namelijk niet de eerste, en ook zeker niet de laatste zijn die de stap wil zetten om als chauffeur op de vrachtwagen aan de slag te gaan, maar niet weet waar te beginnen. Het is natuurlijk ook een spannend moment. Wij willen dan ook samen met jou deze stap gaan zetten en ervoor zorgen dat jij de functie kan gaan uitvoeren waar je al langer aan denkt.

Samen met jou gaan we kijken waar jouw ambities liggen op het gebied van transport. Dit kan zijn een certificaat voor de heftruck, maar ook een C Rijbewijs of zelfs het CE Rijbewijs. We willen natuurlijk niet dat jij tijdens de opleiding je zorgen moet maken om je financiën. Je kan er voor kiezen om via ons als aan de slag te gaan als bijrijder/magazijnmedewerker, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige baan aan te houden. Zodra je dan jouw vrachtwagenrijbewijs hebt behaald gaan we samen een datum bepalen waarop jij de overstap gaat maken naar je nieuwe functie als vrachtwagenchauffeur.

Ga je dit helemaal zelfstandig doen?
Nee, je gaat het niet helemaal alleen doen. Wij gaan er voor zorgen dat jij zowel voor, tijdens als na de opleiding de juiste begeleiding krijgt. De stappen worden stap voor stap gedetailleerd aan je uitgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat jij niet met vragen blijft zitten. Mocht je na de uitleg toch nog vragen hebben? Geen probleem, stel ze gerust! We leggen het graag aan je uit.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Laat ons snel weten dat jij interesse hebt in deze functie. Dit kan je doen door op de groene knop "solliciteer nu" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en een korte motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan natuurlijk ook via whatsapp contact met ons opnemen (06-20383657). Mocht je toch nog meer informatie over deze functie willen? Neem contact met ons op. Dit kan je doen door een mail te sturen naar i.sweep@werkenbijconsolid.nl of stuur een whatsapp naar 06-20383657.

En nu?
Zodra wij een bericht van jou ontvangen hebben, nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met je op. Op korte termijn wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Dit zodat we alles helder voor jou kunnen krijgen. Aan het eind van dit gesprek weet jij direct waar je aan toe bent. We houden je goed op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat daar is uitgekomen.

Wat zoeken we?

Om voor de opleiding in aanmerking te komen is zijn er 2 voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 1. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
 2. Je bent in het bezit van eigen vervoer om naar standplaats te komen

Specifiek voor het corona virus heeft het RIVM een aantal cruciale beroepsgroepen en vitale processen benoemd om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak. De opleiding tot vrachtwagenchauffeur in regio Tilburg valt hier niet onder.

Toch willen wij dat jij solliciteert! Momenteel kunnen wij jou geen baan garanderen, maar wij gaan er alles aan doen om na de crisis jou weer aan een baan te helpen. Samen staan we sterk!

 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen B
 • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Tilburg
 • Publicatiedatum 05-06-2020
 • Salarisindicatie € 11,40 tot € 15,36 per uur
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid