Vrachtwagenchauffeur in opleiding, Geertruidenberg

Ben jij klaar om opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

We bieden jou een opleiding aan tot vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs. Dit kan voor jou kosteloos worden geregeld. Voor de arbeidsvoorwaarden kan jij in elk geval rekenen op:

 • Hetzelfde salaris als jouw collega's in directe dienst bij de opdrachtgever
 • 8,33% Vakantiegeld
 • 25 Vakantiedagen
 • Goede begeleiding voor, tijdens en na de opleiding
 • Persoonlijke aandacht waarbij jouw toekomst centraal staat

Wat ga je doen?

Wat je achtergrond ook is en in welke sector je werkzaam bent (geweest), Consolid helpt jou met het behalen van je CE Rijbewijs.

Wat ga je doen?
Samen met jou gaan we kijken welke variant van de opleiding het beste bij jou en jouw privé situatie past. Je behaald eerst jouw C Rijbewijs en daarna ga je door voor je CE Rijbewijs. We kunnen er voor zorgen dat jij deze opleiding gratis kan volgen. Hoe dit werkt vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Hoe ziet het opleidingstraject er globaal uit?
De eerste stap is een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Breda. We gaan samen de opleiding doornemen en de verwachtingen over en weer naar elkaar uitspreken. Wanneer dit gesprek positief is verlopen start je met de capaciteitentest. Wanneer deze volledig is afgerond met positief resultaat kunnen we door naar de volgende stap, namelijk het aanvragen van jouw VOG en Medische Keuring.

De rijschool waar je jouw theorie en praktijk gaat behalen zal een rijschool bij jouw in de buurt zijn. Dit scheelt weer in de kilometers. In welke vorm deze opleiding zal gaan plaatsvinden is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Dit kan namelijk zowel in de avond, dag als weekendvariant.

Tijdens de opleiding is de keuze aan jou of jij al via Consolid aan het werk wilt of dat jij je volledig gaat focussen op de opleiding. Zodra jij de opleiding geheel hebt afgerond ga je aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Wat voor soort werk je zal gaan uitvoeren is afhankelijk van jouw wensen. Deze bespreken we op voorhand zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Enthousiast geworden?
Laat ons weten dat je interesse hebt in deze opleiding. Dit kan je doen door te solliciteren via de groene knop "Solliciteer direct". Solliciteer jij liever via Whatsapp? Dat is geen probleem je kan een bericht sturen naar 06-20383657.

Wat zoeken we?

Om voor de opleiding in vrachtwagenchauffeur in aanmerking te komen zijn er 2 voorwaarden waar je aan zal moeten voldoen, namelijk:

 • Geldig B rijbewijs
 • Eigen vervoer om naar standplaats te komen

Specifiek voor het corona virus heeft het RIVM een aantal cruciale beroepsgroepen en vitale processen benoemd om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak. De functie vrachtwagenchauffeur in opleiding in Geertruidenberg valt hier niet onder.

Toch willen wij dat jij solliciteert! Momenteel kunnen wij jou geen baan garanderen, maar wij gaan er alles aan doen om na de crisis jou weer aan een baan te helpen. Samen staan we sterk!

 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen B
 • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Breda
 • Publicatiedatum 26-03-2020
 • Salarisindicatie € 12,14 tot € 15,36 per uur
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid