Administratief medewerker Personenvervoer, Apeldoorn

Ben jij een administratief medewerker die van dynamiek houdt en die alle ballen in de lucht kan houden?  Ben jij 24 uur per week beschikbaar en wil jij werkzaam zijn in de arbeidsbemiddeling? Dan zoek jij Consolid Personenvervoer Apeldoorn!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris (€2000,- tot €2500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
38 Vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
Bonusregeling (maximaal 10%)
8% vakantiegeld
Prima pensioenregeling
Een contract voor 6 maanden met de intentie tot verlenging

Wat ga je doen?

Wij (Merel, Ches, Lonneke en Vincent) vormen het team Personenvervoer in Apeldoorn. Wij zijn werkzaam bij Consolid, het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer & Veiligheid. Consolid heeft landelijk 10 vestigingen. Hier in Apeldoorn hebben wij een grote groep buschauffeurs, die wij bij verschillende klanten werkzaam zijn. Daarnaast werven, selecteren en leiden wij in onze regio buschauffeurs op. Onze pool van chauffeurs groeit nog steeds en daarom zijn wij op zoek naar een collega die ons op administratief vlak komt ondersteunen.

Tussen 08:30 en 09:00 uur ben je op onze vestiging in Apeldoorn, waar ook onze collega’s van de afdeling Transport & Logistiek gehuisvest zijn. Ons team is niet altijd in z’n geheel aanwezig. Zo heeft Vincent vanmorgen een evaluatiegesprek bij een klant en heeft Merel vandaag een aantal functioneringsgesprekken inhouse bij een andere opdrachtgever. Lonneke en Ches zijn wel op kantoor, maar zij hebben deze dag een aantal intakegesprekken met nieuwe flexkrachten gepland staan.

Dat maakt dat jij, net als wij, binnen ons team een heel eigen takenpakket krijgt: je fungeert als vraagbaak (per telefoon en mail) voor onze flexkrachten en opdrachtgevers, je bent specialist in alles wat met de salarisbetalingen van onze buschauffeurs te maken heeft, je stelt contracten op voor onze flexkrachten, je screent de cv's van kandidaten die gereageerd hebben op onze vacatures en houdt alle dossiers op orde. En zo liggen er nog wel meer zaken op je bureau waar je iets mee moet.

Wat zoeken we?

Ben je er nog? Want we zoeken jou als jij:

  • Zelfstandig alle ballen in de lucht kunt houden
  • 24 uur per week beschikbaar bent
  • Initiatief- en vindingrijk bent
  • Over relativeringsvermogen beschikt
  • Goed kunt communiceren met mensen met verschillende achtergronden
  • Jij onze dossiers als jouw territorium beschouwt
  • Jij het overzicht nog wel hebt wanneer wij dat kwijt zijn

Als je toevallig ook nog….

Een afgeronde opleiding op mbo 4 niveau en een aantal jaren werkervaring hebt, zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

  • Dienstverband Parttime
  • Opleidingseisen MBO 3/4
  • Publicatiedatum 05-12-2019
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid