Chauffeur C, Deventer

Als bakwagenchauffeur aan de slag bij een technische groothandel, met het avondeten thuis en vrij zijn in het weekend? In Deventer zijn wij op zoek naar een C-chauffeur voor het vervoeren van technische materialen.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Fijne werktijden, afwisselend werk en een verantwoordelijke baan voor een langere periode, bij gebleken geschiktheid. Een prettige werkomgeving en een leuk team. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om jouw vak uit te oefenen en aan het einde van de dag weer thuis te zijn.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is de marktleider in het leveren van installatiematerialen. Als technische groothandel leveren ze meer dan één miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek. Als distributiechauffeur ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Je levert bestellingen af bij de klanten in de installatiebranche, industrie en showroomhouders. Je hebt meestal een vaste route en bezorgt gemiddeld 40 stops per dag. Aan een goede ergonomie voor de chauffeurs en uitstraling van de vrachtwagens hecht de opdrachtgever grote waarde. De vrachtwagens zijn daarom voorzien van vele hulpmiddelen die de werkzaamheden vereenvoudigen.

Wat betekent "het visitekaartje" zijn:

Elke dag ben je op de werkplek bij klanten. Je leert je klanten zo echt goed kennen - en zij jou. Sommige klanten zie je dagelijks en ben je het eerste aanspraakpunt. Als er zaken zijn die anders geregeld moeten worden, wensen, vragen etc. dan pak je dit direct op. Of als het groter is, geef je het door aan de leidinggevende. Zo maak je met elkaar de service beter, dat is HET visitekaartje zijn.. Ben je ervan overtuigd deze rol te kunnen waarmaken voor onze opdrachtgever, reageer dan snel op deze mooie uitdaging.

Wat zoeken we?

  • Je beschikt over rijbewijs C en een geldige code 95;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel ingesteld en communicatief vaardig;
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om in een team te werken.
  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen C
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Deventer
  • Publicatiedatum 18-11-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid