CE Chauffeur internationaal, Alblasserdam

Chauffeurs CE Internationaal, Alblasserdam met bij voorkeur enige ervaring in het vervoer van o.a. AGF en overige versproducten naar Frankrijk en Duitsland. 

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Salaris conform de TLN CAO, inschaling E5 / E6

Wat ga je doen?

Wil je PER DIRECT graag als CE Chauffeur internationaal aan de slag ? We zijn op zoek naar een representatieve en bereidwillige kandidaat met enige internationale ervaring als CE chauffeur, bij voorkeur in Duitsland en Frankrijk. Het betreft een tijdelijk inzet tot eind oktober ( i.v.m. seizoenswerk), daarna gaan we nieuwe opties en mogelijkheden met elkaar bespreken.

Wat zoeken we?

Voor deze functie zoeken wij CE chauffeurs met enige ervaring in het vervoer van o.a. AGF en overige versproducten. Als internationaal CE chauffeur op de trekker oplegger ben je verantwoordelijk voor het afleveren van de AGF - en versproducten aan cruise - en vrachtschepen in diverse haven- en aanlegplaatsen in zowel binnenland als buitenland, waaronder Frankrijk en Duitsland. Je bent vaak meerdere dagen van huis en je vertrekt meestal in de middag - of avonduren. Daarnaast ben je bereid om de hele week ingezet te worden, ook de weekenden. Ben je per direct beschikbaar, bel ons dan op 010-2863730

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B,C,CE
  • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Alblasserdam
  • Publicatiedatum 05-09-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid