Chauffeur C distributie, Alphen a/d Rijn

Zie jij jezelf als vakbekwaam C bakwagenchauffeur die gedreven, servicegericht en klantviendelijk is, reageer dan snel op deze hele mooie uitdaging!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Salaris conform de CAO Technische Groothandel

Uitzicht op een vast dienstverband

Wat ga je doen?

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor de distributie en ben je tevens het gezicht van de opdrachtgever. Je levert bestellingen af bij de klanten in de installatiebranche, industrie en showroomhouders. Je hebt meestal een vaste route en bezorgt gemiddeld 40 stops per dag. De opdrachtgever hecht veel waarde aan een goede ergonomie voor de bestuurder en uitstraling van de vrachtwagens. Om het werk makkelijker te maken zijn de vrachtwagens uitgerust met verschillende hulpmiddelen.

Wat betekent "het visitekaartje" zijn:
Je bent dagelijks op de werkplek van de klanten aanwezig. Je bouwt hierdoor een goede relatie op met de klant. Voor sommige klanten ben je het eerste aanspraakpunt en heb je dagelijks contact. Mocht de klant wensen of vragen hebben of hij wil bepaalde zaken anders geregeld hebben, dan pak je dat direct op. Mocht je niet direct aan de wensen kunnen voldoen, dan geef je het door aan de leidinggevende. Zo ben jij als visitekaartje een belangrijker schakel tussen de opdrachtgever en de klant en maak je met elkaar de service beter.

Wat zoeken we?

Minimaal VMBO niveau

Bezit van C rijbewijs en code 95

Klantvriendelijk, flexibel en servicegericht

Fysiek sterk

Enige affiniteit met techniek is een must

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen C
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Alphen a/d Rijn
  • Publicatiedatum 26-06-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid