Teamleider distributie, Strijen

Solliciteer direct als je een sterk gevoel van verantwoordelijkheid hebt en zorgvuldig kunt werken in teamverband! Als (aankomend) teamleider heb je namelijk de leiding over een perfect verloop van dagelijkse goederenverwerking. Bovendien voer je werkzaamheden uit van een magazijnmedewerker en besteed je het merendeel van je tijd aan lossen, controleren, verzamelen en verzendklaar maken van goederen.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Salaris conform de CAO Technische Groothandel, inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Jaarcontract met een urengarantie van 40 uur

Wat ga je doen?

Samen met de vestigingsleider zorg jij voor een optimale bezetting van de afdeling. Je coördineert de werkzaamheden van medewerkers. Je werkt nieuwe medewerkers in en blijft hun coach tijdens het hele opleidingstraject. Je draagt eraan bij dat de inzet en prestaties van jouw team steeds van goede kwaliteit zijn en zorgt dat je team op een juiste en veilige manier gebruik maakt van bedrijfsmiddelen. Je vervult voor het hele team een voorbeeldrol en laat zelf continu zien wat het betekent om veilig te werken, kwaliteit te leveren en de werkplek opgeruimd te houden. Je hebt aandacht voor je teamleden en voert open gesprekken over zaken die goed en minder goed gaan. Als geen ander voel je aan dat je verantwoordelijkheid niet ophoudt bij je eigen team. Daarom bespreek je met je collega teamleiders of vestigingsleider zaken die jij in het overslagpunt signaleert. Tot slot heb je oog voor het continu verbeteren van onze processen en doe je voorstellen op dit vlak. Je rapport aan de vestigingsleider.

Wat zoeken we?

Je profiel
Je hebt minimaal vmbo+ werk- en denkniveau, hebt werkervaring in een logistieke werkomgeving en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je hebt leidinggevende capaciteiten (ervaring is een pré) en hebt er plezier in anderen te coachen en vooruit te helpen in hun ontwikkeling.
Je bent nauwkeurig in het naleven van werk- en veiligheidsinstructies.
Je bent resultaat- en klantgericht, neemt initiatief en bent goed in plannen en organiseren.
Je bent toegankelijk, communicatief sterk en een harde werker.
Je woont in de nabije omgeving (max. 35 km) van het Overslagpunt of bent bereid er naar toe te verhuizen.

  • Dienstverband Fulltime
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Strijen
  • Publicatiedatum 17-06-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid