Inloopavond Taxi en Transport & Logistiek in Nieuwegein

Afdeling Taxi en Transport & Logistiek geven jou graag een kijkje in de keuken van de beroepen en opleidingen die wij jou kunnen bieden, zoals taxi- of vrachtwagenchauffeur, koerier, magazijnmedewerker of bijrijder.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij nodigen je van harte uit om op woensdag 26 juni tussen 18:00 – 20:00 uur bij ons langs te komen op de vestiging aan de Betuwehaven 12, Nieuwegein. Tijdens deze avond staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden over onze vacatures en opleidingsmogelijkheden. Om je echt kennis te laten maken met het beroep van vrachtwagenchauffeur, kun je tijdens deze inloopavond meer dan alleen kijken en luisteren. Er staat een vrachtwagen klaar mét instructeur, zo ervaar je zelf hoe het is om met de vrachtwagen op pad te gaan. Hebben wij jou enthousiast weten te maken? Je kunt direct jouw gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen benaderen voor een intakegesprek met één van onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Wil je graag bij deze avond aanwezig zijn? Meldt je dan voor 25 juni aan via het mailadres: nieuwegein@consolid.nl Vermeldt in deze mail: - Voor welke afdeling je komt. - Waar je interesses liggen, baan of opleiding.

Wat zoeken we?

Voor beide afdelingen geldt dat je in ieder geval in het bezit bent van een B rijbewijs en dat je woonachtig bent in de regio Utrecht.

  • Dienstverband Fulltime,Parttime,Oproep
  • Rijbewijzen B,C,CE
  • Opleidingseisen MBO 3/4 MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Nieuwegein
  • Publicatiedatum 12-06-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid