Touringcarchauffeur Assen(m/v)

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste, representatieve en onmisbare Touringcarchauffeur voor de regio Drenthe.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Een fantastische werkomgeving bij Drenthe Tours Een bruto startsalaris van €2.200 o.b.v. een full-time dienstverband. Een rugzak vol met avonturen en de meest uiteenlopende herinneringen.

Wat ga je doen?

Dé touringcarchauffeur is een onwijs veelzijdig persoon die zelfstandig moet kunnen werken, het leuk vindt om op dagtochten, treinstremmingen of een lijndienst te verzorgen. Wisselende werktijden, kom maar op! De touringcarchauffeur weet dat zijn/haar hobby uitgevoerd wordt wanneer anderen vrij zijn. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, dit allemaal om iets te kunnen betekenen voor anderen. Je begrijpt ook dat je passagiers een dagje uit zijn en je weet wat jouw passagiers willen voordat ze dit zelf weten. Als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven. Als touringcarchauffeur vervoer je op veilige en klantvriendelijke wijze jouw passagiers van A naar B (wellicht met de meest bijzonderste bezienswaardigheden).

Wat zoeken we?

Je bent in het bezit van het rijbewijs D met een geldige code 95 (of bereidwillig de code 95 te behalen) Je hebt een geldige geneeskundige verklaring en een bestuurderskaart (of bereidwillig dit aan te schaffen) Je durft verantwoording en beslissingen te nemen in moeilijke situaties Je bent klantgericht en handelt vanuit het oogpunt van jouw klanten

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B,D
  • Opleidingseisen MBO 1/2
  • Locatie Drenthe
  • Publicatiedatum 22-05-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid