Beladers, Den Hoorn

Ben je graag fysiek bezig, is sjouwen met pakketten voor jou geen probleem? Ben je op zoek naar een parttime bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Salaris conform eigen CAO van de opdrachtgever

Wat ga je doen?

Bij onze opdrachtgver zorgen ze ervoor dat alle zendingen veilig, op de juiste manier en volgens wettelijke procedures worden gesorteerd. Details zijn hierbij zeer belangrijk. Een kleine afwijking kan er voor zorgen dat de zending van de klant niet op tijd op de bestemming aankomt. Dit willen wij voorkomen en jij bent daarin een belangrijke schakel!

Wij zijn op zoek naar partime medewerkers die zwaar fysiek werk aankunnen en nauwkeurig kunnen werken. Het werk bestaat uit goederen verplaatsen of verzamelen, het zorgdragen dat de goederen op de juiste plek, in de juiste staat en tijdig voor verzending beschikbaar zijn. En de goederen ga je vervolgens voorladen volgens richtlijnen zodat de koeriers direct hun rit kunnen starten.

Werktijden: van 7.30 uur tot 10.00 uur.

Wat zoeken we?

Je bent een echte aanpakker, jij wacht niet af maar neemt zelf het initiatief. Fysiek bezig zijn, sjouwen met pakketten, dat is voor jou geen probleem. Je voelt je thuis in een multicultureel team waar de spreektaal Nederlands en Engels is.

  • Dienstverband Parttime,Oproep
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Den Hoorn
  • Publicatiedatum 12-02-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid