Chauffeur CE internationaal, Waddinxveen

Als Chauffeur CE internationaal standplaats Waddinxveen verzorg je het geconditioneerd transport van AGF producten van en naar de verschillende adressen in Duitsland, Engeland of Frankrijk

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende baan met een marktconform salaris met uitzicht op een vast dienstverband

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport en warehousing van voornamelijk fruit, groenten, bloemen en planten. Het grootste deel van onze activiteiten bestaat uit groupage-(deelladingen) transporten tussen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Op de logistieke centra in Waddinxveen en Breda hebben ze in totaal 12.000 geconditioneerde palletplaatsen voor opslag voor korte of langere tijd. De dienstverlening omvat desgewenst ook de handling van de producten zoals douane, kwaliteitscontrole en het om- en verpakken van de producten.

Als Chauffeur CE intetrnationaal verzorg je het geconditioneerd transport van de goederen van en naar de verschillende adressen in Duitsland en/of Frankrijk. Ritten tot ca. 500 km vanaf de standplaats. Het betreft flexibele werktijden.

Wat zoeken we?

Je bent in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart, communicatief vaardig en gevoel voor humor. Ervaring met het geconditioneerd transport is een pré. Je bent bereid periodiek in het weekend te werken en bent woonachtig binnen een reisafstand van maximaal 45 minuten van de betreffende standplaats.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Waddinxveen
  • Publicatiedatum 12-02-2019
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid