Teamleider distributie, Rosmalen

Beschik jij over leidinggevende kwaliteiten en weet jij met jouw coachende eigenschappen het team van logistiek medewerkers optimaal te motiveren en te laten presteren? Heb je ambitie om door te groeien binnen de organisatie en wil je operationeel je team verder professionaliseren? Reageer dan nu en start op korte termijn in jouw functie als teamleider in Rosmalen!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Als fulltime Teamleider kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je:

 • Salaris dat in overleg wordt besproken, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €8,59 afhankelijk aantal km's woon-werkverkeer

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op (o.b.v. fulltime 40 uur) die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Ook ga je vanaf 26 gewerkte weken pensioen opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Als Teamleider ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het perfecte verloop van de dagelijkse goederenverwerking. Je hebt de dagelijkse operationele leiding, maar helpt zelf ook een handje mee op de vloer. Je bent dan ook een goed voorbeeld voor je medewerkers en een expert in het lossen, controleren, inruimen, sorteren, het verzamelen en verzendklaar maken van goederen.

Als meewerkend voorman coördineer je de werkzaamheden van ongeveer 15 logistiekmedewerkers. Je werkt nieuwe collega’s in en coacht ze tijdens het hele opleidingstraject. Je hebt een voorbeeldfunctie en laat zelf elke dag zien wat het betekent om veilig te werken en kwaliteit te leveren. Daarmee zorg je dat de inzet en prestaties van jouw team steeds van goede kwaliteit zijn en dat je team op een juiste en veilige manier gebruik maakt van PBM’s en bedrijfsmiddelen.

Je bent een coachend leidinggevende, hebt aandacht voor je teamleden en voert open gesprekken over zaken die goed en minder goed gaan. Je weet dat je verantwoordelijkheid niet ophoudt bij je eigen team. Daarom bespreek je met je collega teamleiders of unitleider zaken die jij in het distributiecentrum signaleert. Tot slot heb je oog voor het continu verbeteren van de processen en rapporteer je aan de unitleider.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Bij afwezigheid van een collega teamleider kan het voorkomen dat je ook wel eens van 3.00 tot 11.30 uur moet werken. Flexibiliteit is hierin vereist, uiteraard wel alles in overleg.

Wat zoeken we?

 • Je hebt minimaal vmbo+ werk- en denk niveau, hebt werkervaring in een logistieke werkomgeving en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten (ervaring is een pré) en hebt er plezier in anderen te coachen en vooruit te helpen in hun ontwikkeling.
 • Je bent nauwkeurig in het naleven van werk- en veiligheidsinstructies.
 • Je bent resultaat- en klantgericht, neemt initiatief en bent goed in plannen en organiseren.
 • Je bent toegankelijk, communicatief sterk en een harde werker.
 • Woonachtig in omgeving Rosmalen
 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen B,Geen
 • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Rosmalen
 • Publicatiedatum 31-01-2019
 • Salarisindicatie € 11,27 tot € 14,39 per uur
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid