Intercedent Transport & Logistiek, Apeldoorn

Goed in bemiddelen? Als intercedent bij Consolid ben je het aanspreekpunt voor je eigen groep klanten en flexkrachten. Reageer nu op dé vacature in de sector Transport & Logistiek!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke uitdagende functie en staan bekend als een aangenaam, informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn professioneel, sociaal, flexibel en van het 'handen-uit-de-mouwen'-kaliber. Je krijgt bij ons alle ruimte om van deze functie een succes te maken. Wij bieden een salaris tussen de €2100,- en €3000,- bruto op basis van 40 uur en afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Groeimogelijkheden
Consolid heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij onze collega's een breed pakket aan trainingen en workshops aan. Onze intercedenten groeien gemiddeld in 2 jaar door naar een seniorfunctie.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • 25 Vakantiedagen;
  • 13 ATV-dagen;
  • Bonusregeling (max 10%);
  • 8% vakantiegeld;
  • Gunstige pensioenregeling.

Wat ga je doen?

Ons team van Transport & Logistiek in Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe collega!

Als intercedent bij Consolid heb je veel vrijheid en werk je zelfstandig. Je hebt jouw eigen groep flexkrachten en klanten, waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Je houdt je onder meer bezig met relatiebeheer, sales, recruitment, selectie, administratie en het begeleiden van jouw flexkrachten. Je werkt in een klein en hecht team van 4 personen waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Op onze vestiging zijn tevens de collega's van het team Personenvervoer werkzaam.

De visie van Consolid is dat wij onze klanten met volle overgave ondersteunen en dat wij hen attractief werkgeverschap bieden. Wij willen ons continu blijven verbeteren om zo de eerste keuze te blijven voor flexibel werken in de sectoren Vervoer & Veiligheid.

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Deze inzet verwachten van jou, zoals je dat ook van ons mag verwachten.

Bij aanvang van je dienstverband krijg je bij Consolid een introductieprogramma, waarbij we jou uitgebreid kennis laten maken met onze organisatie, zodat jij je snel bij ons thuis zult voelen.

Spreekt bovenstaande jou aan, voldoe je aande gestelde eisen en zie jij jezelf al helemaal bij Consolid werken? Solliciteer dan direct! Vergeet natuurlijk niet om je cv en een motivatie mee te sturen.

Wat zoeken we?

Opleidingseisen
HBO werk- en denkniveau

Ervaringseisen
Minimaal één jaar werkervaring in de uitzendbranche;
In het bezit van het SEU diploma (ARTRA) of de bereidheid om dit diploma te behalen.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B
  • Opleidingseisen HBO/WO
  • Publicatiedatum 05-12-2018
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid