Vestigingsleider distributie, Deventer

Ben jij de vestigingsleider distributie die wij zoeken? Neem dan direct contact op! 

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Naast een prima basis salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als vestigingsleider distributie ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de goederenstroom en de optimale inzet van mensen en middelen binnen het overslagpunt. Samen met de regiomanager stel je het jaarplan op en vertaal je de landelijke doelstellingen naar je eigen overslagpunt. Je bewaakt en realiseert deze doelstellingen en past ze op succesvolle wijze toe door de interne processen te optimaliseren. Je geeft direct en indirect leiding aan een team van teamleiders, overslagmedewerkers en chauffeurs. De teamleiders sturen de groep overslagmedewerkers en chauffeurs aan en dragen dagelijks zorg voor een vlekkeloze dienstverlening aan onze klanten.

Deze functie kent verschillende aandachtspunten. Je bewaakt en verbetert processen, procedures en projecten en weet daarbij een planmatige en efficiënte organisatie neer te zetten. Veiligheid is belangrijk, jij realiseert een veilige werkomgeving en zorgt voor borging ervan.

Als spin in het web heb je intensief contact met interne afdelingen (logistiek, inkoop, voorraadbeheer en buitendienst) en extern met klanten die desgewenst advies krijgen om de meest efficiënte dienstverlening te waarborgen. Je rapporteert aan de regiomanager.

Wat zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding en werkt al een aantal jaren succesvol als leidinggevende in een soortgelijke werkomgeving
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kan mensen verbinden en samen het team werken aan de doelstellingen
  • Je woont in de omgeving van Deventer
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je kan goed onder druk presteren en bent flexibel.
  • Dienstverband Fulltime
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Deventer
  • Publicatiedatum 29-11-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid