Vrachtwagenchauffeur C Textiel, Uden

Wil jij iedere avond op tijd thuis zijn voor het avondeten en tijdens je werk besparen op een sportschool abbonnement? Is service verlenen jouw tweede naam en wil je daarnaast ook nog genieten van een lang weekend en fulltime werken in vier dagen? Reageer dan nu en start als Vrachtwagenchauffeur C, Textiel in Uden!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Als fulltime bakwagenchauffeur bieden wij jou een afwisselende baan aan voor langere tijd, waarbij je 4 dagen per week op de weg zit en 1 dag voor jezelf hebt om leuke dingen te doen. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag (vrije dag naar keuze in overleg) en starten tussen 04.30 / 05.00 uur 's ochtends. Je bent ongeveer klaar om 16.00 / 17.00 uur, iedere dag dus mooi op tijd thuis voor het avondeten. Op een dag heb je minimaal 30 á 40 stops en de diensten variëren van 9 tot 12 uur per dag, afhankelijk van de route. De planning wordt wekelijks bekend gemaakt op donderdag.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

 • Een startsalaris van €12,46 afhankelijk van je ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van €0,14 cent per kilometer tot een maximum van 30 km enkel;
 • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd;
 • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
 • Een uitgebreide inwerkperiode;
 • Een goede pensioenregeling, die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Je gaat bij diverse stops in Nederland (sporadisch in Duitsland) waszakken ophalen met bedrijfskleding die je vervolgens laadt en de schone was weer lost. Vaak zijn dit rolcontainers, soms gebruik je hierbij een steekwagentje, maar het is ook mogelijk dat je sommige waszakken met de hand moet sjouwen. Scheelt je ook weer een ritje naar de sportschool. Bij langere routes gaat er een bijrijder mee die je ondersteunt en gezelschap houdt.

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een hard werkende representatieve chauffeur die niet terugschrikt van fysiek zwaar werk in een fulltime baan met verantwoordelijkheid. Ook vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor de vaste klanten. Je bent in het bezit van het rijbewijs C met geldig code 95 en beheerst de Nederlandse taal goed. Als serviceverlener ben je het 'dagelijkse gezicht' van het bedrijf, een representatieve verschijning bij de klanten, waar je ook zeker tijd hebt voor een gezellig praatje.

Deze functie is ook zeer geschikt wanneer je een startende chauffeur bent. Wacht dus niet langer en neem nu contact op! We kijken uit naar je reactie.

 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen C
 • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Uden
 • Publicatiedatum 05-11-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid