Touringcarchauffeur of Opleiding tot touringcarchauffeur, Woerden

Consolid zoekt voor de opleiding tot touringcarchauffeur in de driehoek Vianen, Roelofarendsveen en Ridderkerk aankomende chauffeurs D rijbewijs. Interesse solliciteer online! Of ben jij al in het bezit van Rijbewijs D, reageer dan meteen.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Je start met de opleiding rijbewijs D. De rij-opleiding D bestaat uit theorielessen en rijlessen. Planning van deze lessen gebeurt in onderling overleg en is ook afhankelijk van het moment dat je als touringcarchauffeur kan instromen.

De rij-opleiding D bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Theorie Verkeer en Techniek;
 • Theorie Administratie Personenvervoer
 • Case Studies Administratie Personenvervoer
 • Praktijklessen en rijexamen D;
 • Praktische Toets Besloten Terrein;
 • Praktische Toets Personenvervoer

Hiermee ben je nog geen touringcarchauffeur. Een praktijkbegeleider zal je in je toekomstig bedrijf verder ondersteunen want wij vinden ook zaken als levensreddend handelen en gastheerschap een essentieel onderdeel van het beroep van touringcarchauffeur. Na je indiensttreding volg je nog aanvullende opleidingen, waarbij je kunt denken aan BHV, communicatieve vaardigheden, omgaan met agressie, digitale tachograafschijf, etc.

Hiermee bouw je een goede basis op om als zelfstandig touringcarchauffeur op pad te gaan!

Wat ga je doen?

Als touringcarchauffeur ben je een verantwoordelijk en reislustig persoon die graag met mensen werkt. Je werkt in een veelzijdig vak en bent in staat om het beroep van chauffeur en gastheer/vrouw te combineren. Je vervoert je gasten veilig, vlot en comfortabel door het verkeer. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, zorgt voor een schone touringcar en staat graag vooraan om gasten van dienst te zijn. Je begeleidt dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, pendels en groepsvervoer. Gelegenheden waarvoor touringcars worden ingezet zijn bijvoorbeeld schoolreisjes, dagtochten en personeelsuitjes.

Wat zoeken we?

Je bent minimaal 18 jaar oud en in bezit van rijbewijs B. Je functioneert op MBO niveau en beheerst de Nederlandse taal goed. Beheersing van een vreemde taal (Engels, Frans of Duits) is een pré.

Wij zoeken in een toekomstig touringcarchauffeur iemand die het leuk vindt om te reizen, die graag zelfstandig werkt en graag met mensen omgaat. Je bent oplossingsgericht, als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven. Je kunt verwachten dat je onregelmatige diensten zult moeten werken en dat je vaak moet werken wanneer anderen vrij zijn. Dit betekent in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen.

 • Dienstverband Fulltime,Parttime,Oproep
 • Rijbewijzen B,D
 • Opleidingseisen MBO 1/2
 • Locatie Woerden
 • Publicatiedatum 15-10-2018

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid