Vrachtwagenchauffeur Portaal CE, regio Eindhoven

Heb jij een geldig CE rijbewijs, Code 95 en wil je graag met groot materieel de weg op? Voor de afdeling containers zoeken we een fulltime vrachtwagenchauffeur die op pad gaat met een portaalwagen en oplegger. Interesse? Reageer nu!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Als vrachtwagenchauffeur / portaalchauffeur CE bieden wij jou een afwisselende fulltime baan aan voor langere duur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd waarbij je standplaats Son is, nabij Eindhoven.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

  • Een startsalaris volgens cao TLN tussen de €11,90 en €14,86 afhankelijk van je functie en ervaring;
  • De bijbehorende toeslagen volgens cao;
  • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een frietkar op locatie en een borrel met de collega's;
  • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
  • Een uitgebreide inwerkperiode;

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Ook hoort er een goede pensioenregeling bij die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie ga je met behulp van een portaalsysteem containers brengen, ophalen en lossen. Elke dag is anders: de ene dag rijd je langere afstanden, de andere dag rijd je rondom je standplaats. Het is intensief en fysiek werk, want je hebt vaak vele adressen op een dag. Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. Bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je zult geregeld burgers of ondernemers spreken en stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.

Wat zoeken we?

Als portaalchauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Heb je ervaring met het rijden met een portaalwagen? Dan is dit mooi. Heb je het niet, dan is dit niet erg, je krijgt de mogelijkheid om dit te leren. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Son
  • Publicatiedatum 05-10-2018
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid