Vrachtwagenchauffeur CE stukgoed, regio Eindhoven

Ben jij al genoeg in de sportschool en zoek je in jouw dagelijkse werk lage tot geen fysieke belasting? Spreekt stukgoed jou aan en wil je bij voorkeur werken in dagdiensten? Reageer dan nu op deze functie als vrachtwagenchauffeur bij dit leuke familiebedrijf in Veldhoven!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd als vrachtwagenchauffeur CE met kans op overname en een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Daarnaast:

  • Salaris volgens cao TLN tussen de €11,90 en €14,86 afhankelijk van je ervaring
  • Nascholing Code 95 (kosteloos)
  • Opleidingsmogelijkheden

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantie dagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Na 26 gewerkte weken ga je ook pensioen opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Voor een middelgroot familiebedrijf in de transport met een focus op pallets, staal en distributievervoer zijn wij op zoek naar een fulltime CE Chauffeur voor de dagelijkse stukgoeddistributie in voornamelijk Nederland, maar soms ook in België of Duitsland. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van (stuk-)goederen en pallets. Het werk heeft een lage fysieke belasting omdat je gebruik maakt van een elektrische pompwagen (EPT). Gemiddeld heb je 3 tot 10 stops per rit en de diensten zijn ca. 10 uur per dag.

Wat zoeken we?

Jij bent de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken als je een geldig CE rijbewijs hebt met Code 95 en een digitale bestuurderskaart. Daarnaast ben je klantvriendelijk, representatief, enthousiast en gemotiveerd en woon je in (de buurt van) Veldhoven of regio Eindhoven.

Heb je al ervaring in een soortgelijke functie is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar ook startende chauffeurs zijn van harte welkom!

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Veldhoven
  • Publicatiedatum 02-10-2018
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid