Heftruckchauffeurs, Barendrecht

Als Heftruckchauffeur locatie Barendrecht ben je de spil in de logistieke processen bij onze opdrachtgever, een grote bespeler in het leveren van vers- en zuivelproducten aan diversen afnemers in de wereld van de scheepvaart.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Werken in een prettige omgeving waar het teambelang en spirit in een hoog vaandel staat. Salaris is conform de CAO.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een grote bespeler die o.a. leveringen doen van vers- en zuivelproducten aan parlevinkers en scheepleveranciers en passagiersschepen die de Rotterdamse haven aandoen.

Naast de hoofdvestiging in Barendrecht heeft onze opdrachtgever ook een vestiging in Venlo op het Freshpark en dochterbedrijven in Spanje (Barcelona) en Italië (Padova). Sinds 2005 bestaat er een samenwerkingsverband met het Luxemburgse zuivelbedrijf Luxlait. Vandaag de dag levert men een volledig assortiment groenten, fruit, zuivel en andere versproducten die wereldwijd worden uitgeleverd.

Als heftruckchauffeur ben je samen met de collega`s een belangrijke spil in het magazijn en koelcellen voor het vlekkeloos laten verlopen van de verwerking van de binnenkomende bestellingen en beladen van de eigen vrachtwagens.

Wat zoeken we?

Bezit van een heftruckcertificaat is een vereiste

Flexibel m.b.t. de werktijden

Fysiek sterk en bereidwillig

  • Dienstverband Fulltime
  • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Barendrecht
  • Publicatiedatum 21-09-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid