Rangeerchauffeur, regio Eindhoven

Heb jij ervaring in de transport en logistiek en wil je een veelzijdige functie in een dynamische omgeving? Heb je minimaal je rijbewijs B en C of de bereidheid om laatstgenoemde te behalen? Kom dan het rangeerteam versterken als rangeerchauffeur en neem nu contact met ons op!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Allereerst mag je er van uit gaan als Rangeerchauffeur (32 uur p/w) dat je een uitdagende baan krijgt met veel verantwoordelijkheid binnen een echt familiebedrijf. Daarnaast garanderen wij jou een prettige werkomgeving met veel vrijheid en kwalitatief goed onderhouden materieel. Het bedrijf is een bedrijf met korte lijnen, waar je snel antwoord krijgt als je vragen hebt. Verder krijg je:

  • Een startsalaris volgens cao TLN afhankelijk van je functie en ervaring;
  • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een frietkar op locatie en een borrel met de collega's;
  • Interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Ook hoort er een goede pensioenregeling bij die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Als rangeerchauffeur ga je de containers van A naar B verplaatsen bij een klant in Eindhoven. Je werkt zelfstandig, maar overlegt wel regelmatig met de klant.

Wat zoeken we?

Je bent in het bezit van een B rijbewijs en wanneer je ook je C rijbewijs hebt is dat mooi meegenomen. Mocht je deze niet hebben maar wel graag willen, is het ook mogelijk om hiervoor te worden opgeleid. Het is prettig als je een geldig VCA-certificaat hebt. Als je ervaring hebt met het wisselen van containers, dan is dit handig voor de functie. Heb je het niet? Dat maakt niet uit, je bent alsnog welkom om te solliciteren. In deze functie is het belangrijk dat je bereid bent om wisseldiensten te werken, dus ook in de avond.

  • Dienstverband Fulltime,Parttime
  • Rijbewijzen B,C
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Veldhoven
  • Publicatiedatum 25-07-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid