Magazijnmedewerker, Helmond

Werk jij het liefst in een nette en opgeruimde omgeving en vind je het fijn als alles op de plek staat waar het hoort? Geniet je van een drankje en vind je het fijn als andere mensen hier ook van kunnen genieten op het terras omdat jij de bestellingen goed hebt klaargezet? Reageer dan nu en start binnenkort als magazijnmedewerker in Helmond!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke afwisselende fulltime functie voor langere tijd, met elke dag gratis concerten in het magazijn bij dit informeel bedrijf. Daarnaast krijg je uiteraard geld, het uurloon varieert tussen de €10,71 en €12,05 bruto en je bouwt hierover 8% vakantiegeld op. Je krijgt 25 vakantiedagen wanneer je fulltime werkzaam bent.

Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode met goede begeleiding. Ook is deelname aan de collectieve zorgverzekering mogelijk en ga je na 26 gewerkte weken pensioen opbouwen.

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de horeca distributie zijn wij op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en flexibele magazijnmedewerker. Jou dus!

Je werkzaamheden bestaan uit orderpicken, vracht lossen, sorteren, leeggoed opruimen en alle overige voorkomende magazijnwerkzaamheden. Het is belangrijk dat je in staat bent fysiek zwaar werk te verrichten (scheelt weer een bezoekje in de sportschool) en een hoog werktempo hebt. Daarnaast kan het voorkomen dat je wanneer nodig als bijrijder meegaat met één van de vrachtwagenchauffeurs. Een flexibele instelling is dan ook gewenst!

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, in de weekenden ben je vrij! Je start om 7.00 en werkt tot 16.00 uur, gemiddeld werk je 40 uur per week.

Wat zoeken we?

Jij als enthousiaste magazijnmedewerker bent geen stilzitter en ziet werk liggen. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, collegiaal, vriendelijk en stressbestendig. Ook ben je woonachtig binnen een straal van max. 20 km. rondom de standplaats Helmond. Tot slot vindt je het niet erg om fysiek zware arbeid te leveren.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen B,Geen
  • Opleidingseisen LBO/MAVO/VMBO Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO MBO 1/2 HBO/WO MBO 3/4
  • Locatie Helmond
  • Publicatiedatum 17-07-2018
 

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid