Vrachtwagenchauffeur CE stukgoeddistributie, Veldhoven

Wil jij graag aan de slag op de vrachtwagen in de dagelijkse stukgoeddistributie met lage tot geen fysieke belasting? Met uitzicht op een vast contract? Bel ons dan nu op, of stuur een Whatsapp bericht!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd als vrachtwagenchauffeur CE met kans op overname en een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Daarnaast:

  • Salaris tussen de €11,90 en €14,86 afhankelijk van je ervaring
  • Nascholing Code 95 (kosteloos)
  • Opleidingsmogelijkheden (ADR, LZV, etc.)

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantie dagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Na 26 gewerkte weken ga je ook pensioen opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Voor een middelgroot transportbedrijf met een focus op pallets, staal en distributievervoer zijn wij op zoek naar een fulltime CE Chauffeur voor de dagelijkse stukgoeddistributie in voornamelijk Nederland, maar soms ook in België of Duitsland. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van (stuk-)goederen en pallets. Dit kunnen zowel dag- als nachtritten zijn, dus het is belangrijk dat je hierin flexibel bent. Het werk heeft een lage fysieke belasting omdat je gebruik maakt van een elektrische pompwagen (EPT). Gemiddeld heb je 3 tot 10 stops per rit en de diensten zijn ca. 10 uur per dag.

Wat zoeken we?

Jij bent de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken als je een geldig CE rijbewijs hebt met Code 95 en een digitale bestuurderskaart. Daarnaast ben je klantvriendelijk, representatief, enthousiast en gemotiveerd en woon je in Veldhoven of regio Eindhoven.

Heb je al ervaring in een soortgelijke functie is dat natuurlijk mooi meegenomen!

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO HBO/WO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Veldhoven
  • Publicatiedatum 28-06-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid