Bijrijder drankendistributie, Rotterdam

Stel jij klanttevredenheid voorop en houd je van fysiek werk? Dan is dit de functie voor jou. Wij zoeken flexibel inzetbare bijrijders voor onze opdrachtgever in Rotterdam, die het niet erg vinden om tussendoor ook op andere standplaatsen te werken.

Wat bieden wij?

Een baan waarin je vol aan de slag kan en altijd gezellig op pad bent met je collega. Salaris is conform TLN cao en ligt tussen de 10 en 13 euro bruto per uur. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid om opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur.

Wat ga je doen?

Als bijrijder drankendistributie start jouw dag vroeg in de ochtend in Rotterdam, tussen 6:00 en 9:00. Eenmaal aangekomen op de zaak haal je eerst een lekkere bak koffie voor jezelf. Je helpt met het laden van de vrachtwagen, dat zijn voornamelijk pallets met kratjes frisdrank, sterke drank en een aantal fusten. Het is aan jou om dit goed in te delen, zodat je de lading makkelijk kunt lossen op je route naar diverse klanten. Je gaat met de chauffeur op pad langs diverse horecagelegenheden en zo kom je overal en nergens!

Natuurlijk heb je een pompwagen en steekwagen bij, maar het lukt niet altijd om met die steekwagen de hele zaak door te gaan - of de kelder in. Daarom wordt er zeker wat fysieke arbeid van jouw kant verwacht, uiteraard samen met de chauffeur. Tijdens de rit is het belangrijk dat je de vracht goed in blijft delen, dat scheelt je onderweg een hoop werk. Op een dag heb je tussen de 10 en 20 stops en eindig je doorgaans rond 17:00 of 18:00.

In principe wordt jouw standplaats Rotterdam. Als daar geen werk is, word je gevraagd om bij te springen in Delft, Utrecht of Amsterdam en krijg je reiskosten a 19 cent de kilometer. Je krijgt een contract met urengarantie en wordt verloond conform de TLN cao.

Wat zoeken we?

  • Je bent erg gemotiveerd en werkt hard door
  • Je bent klantvriendelijk en een teamplayer
  • Je hebt minimaal MBO niveau.
  • Dienstverband Fulltime,Parttime,Oproep
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Rotterdam
  • Publicatiedatum 12-06-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid