Vrachtwagenchauffeur CE Walking Floor, Son

Ben jij een echte kilometervreter en vind je het niet erg om meerdaagse ritten te rijden en te overnachten? Heb jij daarnaast als vakbekwame vrachtwagenchauffeur CE ervaring met een walking floor combinatie? Reageer dan nu op onderstaande vacature als jij vrachten uit wil voeren voor de recycling industrie in Nederland, Duitsland en België!

Wat bieden wij?

Als (inter)nationaal vrachtwagenchauffeur CE bieden wij jou een afwisselende fulltime baan aan voor langere duur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd waarbij je standplaats Son is, nabij Eindhoven.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

  • Een startsalaris volgens cao TLN tussen de €11,90 en €14,86 afhankelijk van je functie en ervaring;
  • De bijbehorende toeslagen volgens cao;
  • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een frietkar op locatie en een borrel met de collega's;
  • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
  • Een uitgebreide inwerkperiode;

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Ook hoort er een goede pensioenregeling bij die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Als fulltime vrachtwagenchauffeur CE walking floor ga je in Nederland, Duitsland en België vrachten vervoeren voor de recycling industrie. Daarnaast draag je ook zorg voor de juiste administratieve afhandelingen van de diverse transportopdrachten.

Wat zoeken we?

Als vrachtwagenchauffeur walking floor ben je uiteraard in het bezit van een geldig CE rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je een geldig VCA-certificaat hebt. Wanneer je dit niet hebt bestaat de mogelijkheid deze via ons te behalen.

Jij bent een echte kilometervreter en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Sprechen Sie auch Deutsch? Dat is wel zo handig als je een vracht naar Duitsland rijdt.

Jouw omgeving omschrijft jou als een sociale en harde werker. Je bent tenslotte het visitekaartje voor het bedrijf!

Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan direct contact met ons! Eventueel zijn we ook bereikbaar via Whatsapp op nummer: 06-30857883.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen CE
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Son
  • Publicatiedatum 31-05-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid