Verzuimcoördinator Hoofddorp

Haal jij voldoening uit het telefonisch begeleiden van onze zieke medewerkers richting herstel?  Zet je graag de puntjes op de i en werk je gestructureerd? Dan wil onze verzuimcoördinator (en jouw toekomstige collega) Natalja graag met je kennismaken.

Wat bieden wij?

We bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor 36-40 uur per week en voor de duur van een jaar. Het salaris ligt tussen de €2000,- en €3000,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast krijg je veel vrijheid om van deze functie een groot succes te maken.

Overige arbeidsvoorwaarden

Wij hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
25 Vakantiedagen
13 ATV-dagen
Bonusregeling (maximaal 7%)
8% vakantiegeld
Prima pensioenregeling

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

De werkzaamheden van onze afdeling HRM verzuim zijn gericht op het reduceren van het ziekteverzuim onder de eigen medewerkers en flexmedewerkers binnen Consolid. In de rol van verzuimcoördinator maak je onderdeel uit van het HR&D team en heb je een specialistische rol waarin je al je energie en kwaliteiten volledig kwijt kunt. Je begeleidt (met name telefonisch) de verzuimende flexmedewerkers gedurende het gehele verzuimproces, je houdt de digitale dossiers up to date, je hebt veel contact met de collega’s op onze vestigingen en de arbodienst. Hierdoor krijg je te maken met zowel de menselijke kant als de administratieve kant van het proces. De verantwoordelijkheid voor de volledige verzuimbeheersing ligt bij jou en jouw collega Natalja. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere medewerker bij Consolid de best mogelijke begeleiding krijgt gedurende een verzuimsituatie. Tevens denk je mee in het verbeteren van de werkprocessen en je krijgt volop de ruimte om je functie vorm te geven.

Wat doe je zoal op een dag?

 • Je begeleidt telefonisch arbeidsongeschikte flexmedewerkers en helpt bij een eventueel re-integratieproces. Je voert, meestal telefonisch en soms face to face, verzuimgesprekken en evaluatiegesprekken en maakt daar een kort verslag van. Ook zorg je ervoor dat de plannen van aanpak conform de juiste wet- en regelgeving zijn opgemaakt;
 • Door goed te luisteren en je ervaring met verschillende communicatie stijlen weet je snel een goed beeld te krijgen van de situatie van de arbeidsongeschikte flexmedewerker. Je kunt zowel empathische en betrokken gesprekken voeren als confronterende;
 • Om te zorgen voor een correct en kwalitatief goed re-integratiedossier verzamel je relevante documenten, maak je voortgangrapportages, gespreksverslagen en documenteer je rapportages van de bedrijfsarts.
 • Je houdt de regie over het verzuimproces en schakelt met verantwoordelijken om stappen te kunnen maken om de medewerker te kunnen laten re-integreren.
 • Als specialist op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter en binnenkort met de AVG houd je je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ben je een vraagbaak voor je collega’s op onze vestigingen;
 • Je onderhoudt contact met de arbodienst, het UWV en andere uitvoeringsinstanties en verzorgt de correspondentie naar deze instanties.

Wat zoeken we?

Wat zien we graag terug in onze nieuwe collega?

 • Een accurate, contactvaardige en initiatiefrijke collega met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je houdt van telefoneren en kunt goed communiceren met mensen met verschillende achtergronden en belangen;
 • Je durft de regie te nemen en te houden. En in je besluitvorming m.b.t. een verzuimcasus heb je zowel oog voor de zakelijke- als persoonlijke achtergronden;
 • Het voeren van een gestructureerde en accurate administratie heeft voor jou geen geheimen;
 • Je hebt en houdt overzicht in een soms hectische omgeving. Je vindt het leuk om verschillende ballen in de lucht te houden en je hebt er plezier in om na te denken over passende oplossingen.

Wat heb je verder nodig?

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO -/HBO niveau. Je hebt enige ervaring in verzuimbegeleiding, bij voorkeur ook telefonisch. Je beschikt over actuele kennis van of relevante wet- en regelgeving of je bent bereid deze kennis je snel eigen te maken. Zowel je schriftelijke als mondelinge communicatie is uitstekend en je neemt je verantwoordelijkheden, ook als het even tegen zit.

 • Dienstverband Fulltime,Parttime
 • Opleidingseisen HBO/WO MBO/HAVO/VWO
 • Locatie Hoofddorp (Consolid Hoofdkantoor)
 • Publicatiedatum 15-05-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid