Vrachtwagenchauffeur CE Combiwagen, Son

Ben jij een chauffeur die het liefst meerdere dagen onderweg is en de wereld wil ontdekken zowel nationaal als internationaal? Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Lees dan snel verder en neem direct contact met ons op!

Wat bieden wij?

Als (inter)nationaal Vrachtwagenchauffeur CE bieden wij jou een afwisselende fulltime baan aan voor langere duur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd waarbij je standplaats Son is, nabij Eindhoven.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

  • Een startsalaris volgens cao TLN tussen de €11,90 en €14,86 afhankelijk van je functie en ervaring;
  • De bijbehorende toeslagen volgens cao;
  • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een frietkar op locatie en een borrel met de collega's;
  • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
  • Een uitgebreide inwerkperiode;

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Ook hoort er een goede pensioenregeling bij die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Als fulltime Vrachtwagenchauffeur CE op de combiwagen ga je aan het werk met motorwagen/molenstel aanhangwagencombinaties. Je dag kan er als volgt uitzien: na een kop koffie in de ochtend ga je op pad met de route bij de hand die zowel nationaal als internationaal kan zijn. Je wagen wordt op een van de vestigingen geladen met verschillende soorten afval. Dit rijd je weg naar een van de verwerkers van het bedrijf. Zodra je wagen weer leeg is, rijd je door naar de klant toe en wordt je wagen daar geladen met afval. Het afval rijd je dan weer terug naar een van de vestigingen. Nadat je het afval bij je standplaats hebt gelost, wordt je wagen weer geladen met afval die je weg gaat brengen naar een van de verwerkers. En ga zo maar door... Met voldoende koffie en rust tussendoor natuurlijk!

Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je stemt je werkzaamheden binnen de organisatie goed af met de planner waarmee je nauw samenwerkt.

Wat zoeken we?

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

  • Dienstverband Fulltime
  • Rijbewijzen C,CE
  • Opleidingseisen Basisonderwijs MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
  • Locatie Son
  • Publicatiedatum 08-05-2018
Vragen?

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid