Fulltime C Chauffeur in Helmond

Wil jij 4 dagen per week werken en iedere avond op tijd thuis zijn voor het avondeten? Service verlenen en het visitekaartje zijn voor het bedrijf waar je bij de stops onderweg tijd hebt voor een praatje? Schrik je daarnaast ook niet terug van fysiek zwaar werk? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Meer over Consolid

Wat bieden wij?

Als bakwagenchauffeur bieden wij jou een afwisselende fulltime baan aan voor langere tijd, waarbij je 4 dagen per week op de weg zit. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag (vrije dag naar keuze in overleg) en starten rond 05.00 uur 's ochtends. Je bent ongeveer klaar om 17.00 / 18.00 uur, iedere dag dus mooi op tijd thuis voor het avondeten. Op een dag heb je minimaal 20 stops en de diensten variëren van 9 tot 12 uur per dag, afhankelijk van de route. De planning wordt wekelijks bekend gemaakt op donderdag.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk;

 • Een startsalaris tussen de €10,30 en €12,46 afhankelijk van je ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van €0,14 cent per kilometer tot een maximum van 30 km enkel;
 • Personeelsvereniging waar regelmatig leuke dingen door worden georganiseerd;
 • Jaarlijkse Code 95 nascholing (gratis);
 • Een uitgebreide inwerkperiode;
 • Een goede pensioenregeling, die je na 26 gewerkte weken gaat opbouwen.

Wanneer je komt werken via Consolid bouw je, naast je afgesproken uurloon, 25 vakantiedagen op die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en is het mogelijk om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Naast bovenstaande krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en aandacht van de intercedente bij Consolid.

Wat ga je doen?

Je gaat bij diverse stops in Nederland (en België) waszakken ophalen die je vervolgens laadt en de schone was weer lost. Dit je doe met de hand. Bij langere routes gaat er een bijrijder mee die je ondersteunt.

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een hard werkende chauffeur die niet terugschrikt van fysiek zwaar werk in een fulltime baan met verantwoordelijkheid. Ook vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor de vaste klanten. Je bent in het bezit van het rijbewijs C met geldig code 95 en beheerst de Nederlandse taal goed. Ook een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen overleggen is een voorwaarde. Belangrijk is dat je al ervaring hebt met serviceverlening. Als serviceverlener ben je het 'dagelijkse gezicht' van het bedrijf, een representatieve verschijning bij de klanten, waar je ook zeker tijd hebt voor een gezellig praatje.

Deze functie is ook zeer geschikt wanneer je een startende chauffeur bent die graag ervaring wil opdoen met zowel het rijden als het veel ‘stops’ hebben.

 • Dienstverband Fulltime
 • Rijbewijzen B,C
 • Opleidingseisen MBO/HAVO/VWO LBO/MAVO/VMBO
 • Locatie Helmond
 • Publicatiedatum 11-04-2018
Vragen?