Opleiding met baangarantie

Connexxion zoekt buschauffeurs: flexibele teamspelers die de verantwoordelijkheid voor passagier én bus aankunnen.

De wereld is in beweging en de manier van reizen verandert. Connexxion beweegt mee en bouwt met elektrische bussen aan een duurzame toekomst. Word jij straks gezagvoerder in de bus van de toekomst? Volg onze opleiding tot chauffeur en join The Future Connexxion!

 

 

Word gezagvoerder in de bus van de toekomst!

Wanted: Helden voor het OV... the Mentor!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Wil jij heel graag werken tot aan je pensioen en kun jij 'de nieuwe generatie' nog wat leren? Werk je graag als buschauffeur in de omgeving van o.a. Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Uithoorn? The Mentor krijgt bij Consolid de kans op bijscholing of een opleiding met baangarantie. Solliciteer nu! 

Wanted: Helden voor het OV... the Moneymaker!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Ben jij op zoek naar een (fulltime) baan waarin je meer verdient dan nu? Zorg voor een inkomensupgrade en word buschauffeur in o.a omgeving Amsterdam, Schiphol, Uithoorn en Haarlem! Ben jij The Moneymaker die Consolid zoekt, dan krijg jij een opleiding met baangarantie. Reageer nu! 

Wanted: Helden voor het OV... the Multitasker!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Je rijdt in een moderne bus, vol passagiers. Je hebt niet onbeperkt brandstof tot je beschikking en moet OOK het drukke verkeer in de gaten houden. Kleine moeite voor jou? Dan ben jij The Multitasker! Word (parttime) buschauffeur in o.a. omgeving Amsterdam, Schiphol, Uithoorn, Haarlem. Solliciteer nu en volg de opleiding via Consolid!

Wanted: Helden voor het OV... the Parttimer!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Op zoek naar een combibaan of slechts enkele dagen beschikbaar door je papadag? Bepaal zelf jouw diensten, jij bent volledig in control! Wij zijn op zoek naar jou, The Parttimer die buschauffeur wil worden in o.a omgeving Amsterdam, Schiphol, Uithoorn en Haarlem. Solliciteer nu!

Wanted: Helden voor het OV... the Starter!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Klaar om jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten? Net je MBO (2) afgerond en eager om je loopbaan te starten? Dan ben jij The Starter! Maak van de start van jouw carrière een vliegende start en word buschauffeur in o.a. omgeving Amsterdam, Schiphol, Uithoorn en Haarlem! Reageer nu en start je carrière met onze opleiding met baangarantie!

Wanted: Helden voor het OV... the Student!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Een paar dagen per week los van de theorie en lekker aan de slag in de praktijk? Zoek jij naast je opleiding een (bij)baan met een goed salaris? Word parttime buschauffeur in o.a omgeving Amsterdam, Schiphol, Uithoorn en Haarlem!  The Student komt NU in aanmerking voor onze opleiding met baangarantie. Reageer!

Wanted: Helden voor het OV... the Upgrader!

Personenvervoer | Fulltime,Parttime

Word jij niet meer uitgedaagd in je huidige baan of ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Kom werken als buschauffeur in de omgeving van o.a. Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Uithoorn! The Upgrader krijgt bij Consolid de kans op een opleiding met baangarantie. Solliciteer nu!