Consolid Future Department: Business Unit Drones

De wereld verandert

De wereld is in beweging. Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen en alles en iedereen is met elkaar verbonden. Efficiëntie en duurzaamheid staan hoger op de agenda dan ooit. Waardoor de invulling van werk in transport, logistiek & mobiliteit aanzienlijk verandert.

Snelheid

Wanneer iedere seconde telt, is het niet voldoende om alleen van links naar rechts te bewegen. Dan wil je ook van onder naar boven kunnen. Tijdens een uitslaande brand in een hoog gebouw bijvoorbeeld. Of om ergens snel een AED af te leveren. Maar ook om preventief ergens een oogje in het zeil te kunnen houden.

De wereld draait door

En dat willen we zo houden. Dus moet alles duurzamer. Groener. En tegelijkertijd verwachten we snelheid. Niet alleen van onze hulpdiensten, maar ook van onze winkels en leveranciers. Vandaag besteld? Morgen in huis. Alles bezorgd tot aan de voordeur, soms zelfs tot in de keuken. Oók als je ver weg woont. Of heel hoog.

THE SKY IS THE LIMIT

Vervoer, veiligheid en bezorging.
Niet alleen horizontaal, maar ook verticaal.

Daarom werkt Consolid nauw samen met The Drone Flight Company.
In die samenwerking delen we onze kennis, kunde en krachten
met elkaar - en met de andere pioniers van Space 53 in Enschede:
dé plek waar de toekomst begint.


Interessant?

Join the future. It's here to stay! 
Lees meer over de mogelijkheden omtrent de inzet
van dronepiloten binnen uw bedrijf. 

Meer informatieTHE FUTURE DEPARTMENT

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden.

Want we begrijpen dat de koerier van nu zijn pakketten straks op een andere manier bezorgt. We snappen heel goed dat de chauffeur van vandaag niet die van morgen is. En een beveiliger in de toekomst zijn werk anders doet dan op dit moment.

Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Voor de baan van vandaag en morgen. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

JOUW TOEKOMST. START HIER.

Bij Consolid leiden we je op voor de baan vandaag én morgen. Want de koerier van nu is de package pilot van 2019. En de beveiligers van dit moment de sky security guards van de toekomst.

Interesse in de baan van morgen? En heb je al enige ervaring met het besturen van een drone? Dit is je kans om je talent naar grote hoogte te laten stijgen.

Word dronepiloot  Meer over Consolid Academy

ONZE AANDACHT. HELPT JE VERDER.

Bij Consolid sta je nooit stil. We bieden je alle mogelijkheden om van links naar rechts te bewegen. En je krijgt alle kansen om naar boven te gaan. Wij zijn klaar voor jouw ambities. Nu en straks.

Al werkzaam als drone-piloot, maar zou je graag meer vlieguren willen maken? Stuur ons je CV en sluit je aan bij onze Business Unit Drones.

Stuur ons je CV  Zo maken wij het verschil