Verlenging overeenkomst UWV en Consolid

Verlenging overeenkomst UWV en Consolid

Samenwerken met het UWV is van groot belang voor Consolid,
daarom zetten Tof Thissen (Algemeen directeur UWV) en Dennis Mortier (DGA Consolid) op 27 november 2019 een handtekening onder de verlenging van een mooie samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerking tussen het UWV en Consolid is voortgekomen vanuit de bemiddeling, maar is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Vooral op het gebied van kennis delen. In een sterk veranderende arbeidsmarkt is kennis van deze markt noodzakelijk en is een goede samenwerking essentieel.

Beide partijen geven elkaar inzicht in ontwikkelingen, en toetsen kennis bij elkaar. De arbeidsmarktpresentaties bijvoorbeeld, die Consolid geeft bij haar opdrachtgevers, worden mede gevuld met de cijfers en kennis van het UWV. Hetzelfde kan het UWV vragen aan Consolid, bijvoorbeeld bij het opstellen van factsheets over de verschillende branches waarin Consolid actief is.

De grootste gezamenlijke prestatie is toch wel het aantal plaatsingen. Het betreft vaak mensen met een afstand tot een functie, of een afstand tot de arbeidsmarkt, maar dit is nooit een belemmering geweest voor beide partijen. Met 946 plaatsingen over de afgelopen vier jaar mogen wij met recht zeggen dat de samenwerking succesvol is geweest. Een top prestatie!

Vanuit Consolid aan het UWV: wij ervaren de samenwerking als een echte partnerschap en hopen dit nog jaren voort te zetten!

Delen