Tijdens de hamsterweken op zijn best

Tijdens de hamsterweken op zijn best

“Tijdens de hamsterweken bij Albert Heijn Online ben ik op mijn best”, glimlacht Dominique Schampers, planner bij Consolid. “Natuurlijk weten wij precies wanneer de hamsterweken bij Albert Heijn ingepland staan. Daar kunnen wij op anticiperen. Toch komt het regelmatig voor dat het nog drukker blijkt te zijn dan vooraf gedacht. Bij extreem mooi weer bijvoorbeeld gaan mensen ineens nog meer bestellen. Dan moet je daar op inspelen en zorgen dat alles op rolletjes verloopt. En meestal lukt dat, kicken toch.”

 

Op het lijf geschreven

“Na mijn Havo ben ik gaan studeren. Tijdens mijn opleiding ben ik via Consolid als bezorger bij Albert Heijn Online aan de slag gegaan. Op een gegeven moment vroeg Consolid of ik wilde praten over de rol van planner. Die rol is mij op het lijf geschreven. Door het bezorgen ken ik de organisatie Albert Heijn Online goed en ‘plannen en organiseren’ is mijn middle name, dat vind ik leuk om te doen.”

Toekomst

Dominique heeft bij Consolid de opleiding tot intercedent afgerond. “Ik heb veel geleerd over contractrecht, verblijfsvergunningen, uitbetalen van vakantiegeld, rechten bij ziekte. Deze kennis komt goed van pas. Als planner krijg ik ook veel te maken met HR taken.
Ja en in de toekomst. Wie zal het zeggen. Ik heb veel kansen gekregen van Consolid, ik blijf mij ontwikkelen. Zo houd ik mij meer en meer bezig met allerlei strategische verbeterplannen. Ben blij met alle kansen die ik krijg.” En zo ‘hamstert’ Dominique een mooie loopbaan bij Consolid bij elkaar.

#VanKleinStuurKansenKrijgen #StuurOpJeLoopbaan #AlbertHeijnOnline #Hamsteren

Delen